Φλαμπουράρης: Να σταματήσουν την προπαγάνδα οι δανειστές

Κανένα σχόλιο

Τα τέσσερα σημεία που αποτελούν τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης επισήμανε το μεσημέρι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ κάλεσε τους δανειστές να σταματήσουν την προπαγάνδα, αφού επαναλαμβάνουν την ίδια πρόταση ως καινούρια.

«Επιτέλους, οι ¨εταίροι¨ θα σταματήσουν την προπαγάνδα με την επανάληψη της ίδιας πρότασης, παρουσιάζοντάς τη σαν καινούργια; Αν θέλουν να συμβάλλουν σε λύση, μία είναι η πρόταση που πρέπει να περιέχει:

  • Καμία μείωση σε μισθούς και συντάξεις
  • Αποκατάσταση των Συλλογικών Διαπραματεύσεων και του κατώτατου μισθού
  • Πρόσθετο αναπτυξιακό πακέτο, πέρα από το νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ)
  • Αναδιάρθρωση με κούρεμα του χρέους

Και κατέληξε λέγοντας: «Μόνο έτσι μπορεί ο ελληνικός λαός να ανασάνει, η οικονομία να επανεκκινήσει, η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας να ξεκινήσει. Μόνο έτσι η αξιοπρέπειά μας θα αποκατασταθεί».

"Sponsored links"

koutipandoras.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις