19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

ΜΑΑΚ: Εκατοντάδες πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα Χατζημιχάλη Γιάνναρη στους Λάκκους

Ημερομηνία:

Με κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Μάχιμοι και Αδιάφθοροι Αστυνομικοί Κρήτης καταγγέλλουν ότι κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του αγάλματος του Χατζημιχάλη Γιάνναρη στο χωριό Λάκκους, πολίτες έριξαν εκατοντάδες πυροβολισμούς με καλάσνικοφ παρούσας της ηγεσίας της αστυνομίας δίχως ουδείς να επέμβει.

Διαβάστε τι γράφουν:

Την Κυριακή 21-8-2016, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ήρωα της Κρητικής Επανάστασης Χατζημιχάλη Γιάνναρη, στην γενέτειρά του, το χωριό Λάκους Χανίων. Παρευρέθησαν όλοι οι τοπικοί φορείς, και φυσικά και η αστυνομική ηγεσία της Κρήτης. Μόλις έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, ακούστηκαν εκατοντάδες πυροβολισμοί από τους παρευρισκόμενους , πραγματικός πόλεμος . Κάποια στιγμή ακούστηκαν οι χαρακτηριστικές ριπές από Καλάσνικoφ και η αμηχανία ζωγραφίστηκε στα πρόσωπα των παρισταμένων , και ειδικά των μεγαλόβαθμων Αστυνομικών.

Και φυσικά μη φάτε την απάντηση που ίσως δώσουν οι..”αρμόδιοι”, ότι οι πυροβολισμοί προέρχονταν από το..άγημα του στρατού..είναι ικανοί να το πούνε και αυτό…!!!Το εκπληκτικότερο όμως είναι , ότι δεν θα δείτε στα video που είδαν το φως της δημοσιότητας από κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς ειδικά ( δείτε παρακάτω ) , ούτε αστυνομικούς , ούτε βέβαια θα ακούσετε πυροβολισμούς … έσπευσαν να το διευθετήσουν άμεσα συνωμοτώντας σε βάρος της κοινωνίας της Κρήτης που μετά το τόσο αίμα που έχει χυθεί από άσκοπους πυροβολισμούς , κάποιοι προσπαθούν να την κάνει να πιστέψει ότι η οπλοχρησία και η οπλοφορία , τάχα μου περιορίζεται

Δεν υπολόγισαν όμως συνεργάτες των Μ.Α.Α.Κ που ήταν παρόντες στην εκδήλωση .

Ένας τέτοιος πολίτης που έχασε δικό του άτομο από άσκοπο πυροβολισμό ρωτάει τους ..στρατηγούς και τους Αστυνομικούς Διευθυντές που ήταν εκεί…… τι έχουν να πουν για το θέμα αυτό? Εάν τέτοιοι θράσος εκεί , τι γίνεται σε άλλα μέρη της Κρήτης ? Ελέγχουν τελικά την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία στην Κρήτη ή απλά την κρύβουν ?

Τι ενέργειες έκανε η αστυνομία για να εντοπίσει τους δράστες?

Η τοπική Ασφάλεια που ήταν παρούσα και οι άνδρες της ήταν ακροβολισμένη σε κάθε γωνία ( έχουμε φώτο ) τι πληροφορίες συνέλεξε για τους δράστες? Τα βίντεο που διαθέτουμε θα κυκλοφορήσουν λίαν συντόμως στο youtube πάντως και αφού ταυτοποιήσουμε όλα τα άτομα που είδαν και άκουσαν

Προς το παρόν δείτε video από την εκδήλωση χωρίς να φαίνονται για ευνόητους λόγους οι παρόντες αστυνομικοί , πριν το κατεβάσουν.

Με εκτίμηση

Μ.Α.Α.Κ ( Μάχιμοι και Αδιάφθοροι Αστυνομικοί Κρήτης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...