12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Δεν είναι αστείο! Συνεννόηση με τις βάσεις για να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Μουζουρά, ζήτησε ο Τ. Βάμβουκας

Ημερομηνία:

Επιτέλους! Ένας εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης τόλμησε να μιλήσει για τα προβλήματα που δημιουργούν οι βάσεις στον τόπο. Και πιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα; Μα το κυκλοφοριακό που δημιουργείται στο Μουζουρά!

Σε σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο Χανίων ενημερωθήκαμε ότι σήμερα ο Δήμαρχος κ. Βάμβουκας συναντήθηκε με την Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Κεϊτ Μαρί Μπερνς σε άλλη μία “εθιμοτυπική συνάντηση”. Εκεί, σύμφωνα με το σχετικό κείμενο, αφού συζητήσανε για μια σειρά ζητημάτων τέθηκε και το ζήτημα των “κυκλοφοριακών θεμάτων που επιβαρύνουν τον οικισμό του Μουζουρά, λόγω των βάσεων. Για να λυθεί μάλιστα αυτό το κομβικό ζήτημα, ο κ. Δήμαρχος προτείνει “συνεργασία” με την “αμερικάνικη ναυτική ευκολία Σούδας”.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, επισκέφθηκε την Τετάρτη 15/11/2017, η Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Κεϊτ Μαρί Μπερνς, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ελευθερία Αλιφιεράκη, ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε την Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας για τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής με έμφαση μεταξύ άλλων στον τομέα των υποδομών, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε και στον τουρισμό, καθώς το νησί μας περιλαμβάνεται μεταξύ των ευρωπαϊκών προορισμών, που προτιμούν οι Αμερικανοί επισκέπτες.

Παράλληλα, τονίστηκε ο ρόλος της πολυπληθούς και ακμάζουσας ελληνικής ομογένειας στις Η.Π.Α., ενώ εξετάστηκε και η ανάπτυξη συνεργασιών σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Μάλιστα, ειδική αναφορά έγινε από τον κ. Βάμβουκα στη συνεργασία, που πρέπει να αναπτυχθεί με την Αμερικανική Ναυτική Ευκολία Σούδας για την επίλυση των κυκλοφοριακών θεμάτων, που επιβαρύνουν τον οικισμό του Μουζουρά.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στην κα. Μπερνς εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...