Aνίερες διεθνείς συμμαχίες – Μήπως έχουμε πόλεμο;

Κανένα σχόλιο

Του Αλέξανδρου Κουτσομητόπουλου *

Το είδαμε και αυτό, τι δουλειά και τι σχέση μπορεί να έχει ο Μαδούρο με την Άγκυρα , ο Ερντογάν , όπως και ο Σείχης της Σαουδικής Αραβίας στη Μόσχα. Τι θέλουν το Ισραήλ από τους Κούρδους και οι Η.Π.Α από όλες τις στρατιωτικές δικτατορίες και φανατικές μουσουλμανικές οργανώσεις που “σχεδόν” δημιούργησαν και εξοπλίζουν; Τι ζητούν οι ας πούμε —“πολυπολιτισμικοί & αμφισεξουαλικοί” αυτοπροσδιοριζόμενοι δημοκράτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τους παλαιο-νεο ναζί της Ουκρανίας & της Βαλτικής και κυκλώνουν περιμετρικά στρατιωτικά με βάσεις και πυράυλους την ανταγωνιστική “φιλική” τους Ρώσικη Ομοσπονδία; Γιατί υποστηρίζονται από τις “μη” – Κυβερνητικές, κρατικά επιχορηγούμενες “Μητέρα Τεράζα” – Οργανώσεις των μητροπολιτικών αποικιοκρατικών – χωρών της “δύσης” (κυρίως των “Η,Π.Α – Γερμανίας”) “ΟΛΑ” τα εθνικά – αλυτρωτικά και αποσχιτικά κινήματα (όταν τους εξυπηρετούν στα οικονομικά – γεωστρατηγικά τους σχέδια ) , με σκοπό τη δημιουργία “ανεξάρτητων” χωρών η δορυφορικών “Κρατιδίων” και Νέο ¨- Προτεκτοράτων— ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ “ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ” Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ( που αποτελούν για την “αγορά και τους “Left” χωρίς σύνορα” μια “φαντασιακή πρόσληψη” και ένας “ενδιάμεσος σταθμός” της ανθρωπότητας στη πορεία για την… “Πλανητική & Διαγαλαξιακή Δημοκρατία”) , με τη δημιουργία… δήθεν “ανεκτικών & ισότιμων” Υπερεθνικών Ενώσεων & Ομοσπονδιών σε συνέχεια των παλαιών αγαθών “Πολυεθνικών Αυτοκρατοριών” όπου οι άνθρωποι απλά αγαπιόντουσαν “χωρίς ρατσιστικές προλήψεις” σύμφωνα με το νέο παραμύθι (όπως στην υπό διάλυση σήμερα Ε.Ε).

Με σκοπό την “πέρα των συνόρων” Παγκόσμια — “Οικουμενική Διακυβέρνηση” με επίκεντρο το… “αυτοπροσδιορίζομενο” , γενικά σε περίδίνηση και ναυτία και με όλα “ηδονιζόμενο” – υπερ – καταναλωτικό… μαρτυρικό “Άτομο”, που φροντίζον να βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση “μετερχόμενων / trans” – πάντα “προσωρινών” ταυτοτήτων. Πέρα από τους νόμους της “φασιστικής φύσης” και τους κατά περιόδους πολιτισμούς των κοινωνιών – που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της ανεξέλεγκτης εμπορευματικής “αγοράς” ( όπως όμορφα , πατραπλανητικά και “ρομαντικά” λένε… “ανεξαρτήτου φυλής , φύλου , θρησκείας & ιδεολογίας , χρώματος, ύψους – βάρους , παχύσαρκων – αδυνάτων και — σεξουαλικού προσανατολισμού”);

"Sponsored links"

263780015f89cec6bb2c3230eff0bbfd Μολότοφ-Ριμπεντροπ

 

ΝΑΙ – ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΜΙΑ & ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΙ … “ΑΜΦΙ” – ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΕΥΣΕΙΣ & ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ “ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ” – ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΠΩΣ … ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΕΝΑ Γ΄ Π.Π. – ΜΕ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ, η επικράτηση όμως της βαρβαρότητας και η οικονομική – κοινωνική και πνευματική πτώχευση και εξαθλίωση χαράζουν , ακόμα και η γενετική αποκλήρωση των ανθρώπων, στον μαύρο ορίζοντα, για λόγους ευδαιμονιστικής αταραξίας και ενός ωχ – αμαν … “ευ ζην” που ξέρει να εξυπηρετεί η κερδοσκοπική αγορά. Ο ΟΠΟΙΟΣ ( σε εξέλιξη Γ΄ Π.Π. ) ΞΕΚΙΝΗΣΕ “ΚΑΤΑ … ΤΥΧΗ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 1990 ΜΕ ΤΗΝ “ΠΤΩΣΗ” ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΣΤΟΝ “ΚΟΣΜΟ” – ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ “ΤΟ ΤΙ ΧΑΜΟΣ” ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ “ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ” ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1929 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1939 ) ΑΠΟ … “ΑΝΩΜΑΛΕΣ” & ΑΝΟΜΙΕΣ “ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ” ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ” — ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ … “ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ” – ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ Β΄Π.Π ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ” ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΦΑΓΗΣ” – ΟΛΟΙ ( “ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΕΣ & “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ” & “ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ & ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ” ) ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – . “ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ & ΣΥΝΘΗΚΕΣ … ΜΗ – ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ “ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ” ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ). ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΗΔΗ ΔΙΕΞΑΓΩΜΕΝΟΥ “ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” ( ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΧΑΪΔΕΥΤΙΚΑ “ΜΟΝΟ” …ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ) ;

Το γεγονός ότι η “ισορροπία του τρόμου” ( η ο οποία διαδέχθηκε την ισορροπία τρόμου των ας πούμε δυο δοαφορετικών ιδεολογικών και οικονομικών “στρατοπέδων” , του καπιταλισμού της “ελεύθερης” αγοράς και της σχεδιασμένης σοσιαλιστικής αγοράς) με την κατοχή , σχεδόν από τους πάντες, χημικών και πυρηνικών όπλων έχει αποτρέψει τη γενική σύρραξη και επίθεση ανάμεσα στις ίδες τις Κεντρικές , παραδοσιακές και νέες αποικιοκρατικές δυνάμεις ( χώρες), δεν σημαίνει ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Εξάλλου οι φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν το 2015 με την κατάρριψη των δύο επιβατικών αεροπλάνων πάνω από τον Ειρηνικό & την Ουκρανία. μαρτυρούν πως υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να πυροδοτήσουν τη “γενική σύρραξη” , δια μέσου προβοκατσιών / προκλήσεων , τύπου “δολοφονίας στο Σαράγεβο”( αφορμή όχι αιτία για την έκρηξη του Α΄Π.Π) και εικονικής επίθεσης δήθεν Πολωνών στο συνοριακό γερμανικό – χιτλερικό ραδιοσταθμό “Gleiwitz” ( που ήταν η αφορμή και όχι η αιτία για την “επίσημη” έναρξη του Β΄Π΄Π) , ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ πως είναι πολλοί οι ανώμαλοι που θέλουν να προκαλέσουν αυτή την “ευκαιρία” μιας γενικής πολεμικής εκατόμβης, ποιος ξέρει μήπως και μετά ξεκινήσει , μετά το “ξεσκαρτάρισμα” κάποιων εκατοντάδων εκατομμυρίων( βάσει “Μαλθουσιανών Μοντέλων”), μια “νέα ανοικοδόμηση” με νέα “Σχέδια Μάρσαλ”, αρκεί μόνο να πιστέψουν ότι μπορούν να “κερδίσουν” αυτό τον πόλεμο.

362f0e552f8ac5b19d49e9ad83dce19e Τσαμπερλαιν – Χίτλερ

 

Η ανάπτυξη όλο και περισσότερο των γενοκτονικών πολεμικών τεχνολογιών, των βιοχημικών όπλων ( αποκρύβονται συστηματικά οι τερατογεννήσεις τα τελευταία 42 χρόνια από τον χημικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο Βιετνάμ) , βομβαρδισμών με “μαγνητικά πεδία & με λέιζερ” που μπορούν να παραλύσουν όχι μόνο κάποιες “περιοχές” αλλά και ολόκληρες Ηπείρους ΚΑΙ κυρίως η παραγωγή και χρήση( όπως στο Ιράκ & στη Γιουγκοσλαβία ) “συμβατικών” όπλων με “απεμπλουτισμένο ουράνιο” ( η οποία έχει ήδη προκαλέσει σταδιακή “έξαρση επιδημίας καρκίνων” τις τελευταίες δεκαετίες , κυρίως στη Σερβία , αλλά σύμφωνα με καταγγελίες αποκρύβεται από τα μ.μ.ε / “μαζικά μέσα χειραγώγησης”) , αποδεικύουν πως δεν υπάρχει κανένας “ηθικός φραγμός” για νέα Ολακαυτώματα “επιπέδου Χιροσίμας & Ναγκασάκι”, όταν “πρέπει” να γίνουν θα γίνουν- Ας μη ξαφνιαζόμαστε πάντως από τις “ανίερες συμμαχίες” στη διεθνή πολιτική σκηνή. Ας προετοιμαστούμε για λιγότερες συνέπειες σε αυτό τον πόλεμο, αν και πολλά δείχνουν πως το αντίθετο θα γίνει τελικά.

“Κάποτε” , μόλις πριν 78 χρόνια , έκλαιγε η ανθρωπόητα για τις σωστά εκτιμώμενες ανήθικες και πολιτικά ανίερες και ασυνεπείς “Κατεναυστικές Συνθήκες” ( κατεναυστικές στην επιθετικότητα του γερμανικού ιμπεριαλισμού ) “Τσαμπερλαιν – Χίτλερ” για τον διαμελισμό και την προσάρτηση της Τσεχοσλαβακίας και της Αυστρίας από την ναζιστική Γερμανία & “Χίτλερ – Στάλιν” ( παράταση γενικής ανάφλεξης του πολέμου με την αμφότερη κατάληψη και προσάρτηση της Πολωνίας ) , πραγματικά απαρέδεκτες , αλλά είχε δρομολογηθεί ήδη ο πόλεμος και η “τελική αναμέτρση”. όπου ισχύουν άλλοι κανόνες σύμφωνα με τον πραγματικό “συσχετισμό δυνάμεων”.

*  δημοσιογράφος – πολιτικός επιστήμονας. Ερευνητής από το 1987 της ιστορίας των συνεπειών της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και υπερασπιστής με σειρά δεκάδων δημοσιεύσεων και εμφανίσεων στα Μ.Μ.Ε. της Διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων (προς το Δημόσιο) και Αποζημιώσεων ( προς τους Πολίτες ), όπως και της επιστροφής των ¨Εξαναγκαστικών Δανείων της Τράπεζας της Ελλάδος προς το Γ΄Ράιχ .

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today