A. Ροκάκης: Σας ευχαριστούμε κύριοι της Fraport που μας αφουγκράζεστε – “Σήμερα είναι η μέρα όπου οι κόποι μας αμείβονται”

Κανένα σχόλιο

Ενώ οι εκλεγμένες αρχές του νομού συνεχίζουν να τηρούν κοινή στάση σε σχέση με τη Fraport, φαίνεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Ροκάκης χαράζει δική του πορεία. Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, ευχαριστεί την εταιρεία που αφουγκράζετε τις ανησυχίες και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Λέει χαρακτηριστικά: “Αυτή τη στιγμή το αεροδρόμιο έχει φωνή και είναι σημαντικό το είστε εδώ να μας ενημερώνετε και να μας ακούτε.”

Σύμφωνα με τον κ. Ροκάκη, το κενό που άφησε η Ryanair υπερκαλύφθηκε με τη σημερινή ανακοίνωση του ερχομού της Sky Express με 3 δρομολόγια για Αθήνα από 1η Νοεμβρίου ενώ τα σχέδιο για τον χειμερινό τουρισμό προχωράνε μετά την απόφαση της εταιρείας για μείωση των τελών στα αεροδρόμια τους χειμερινούς μήνες κατά 50%.

Όπως σημειώνει:

"Sponsored links"

“…οφείλαμε να είμαστε σε ανοιχτή συζήτηση με τη διοίκηση της Fraport, με την οποία μας συνέδεσε ο κοινός στόχος της ανάπτυξης του αεροδρομίου προς όφελος του νομού μας.

Ο άλλος δρόμος που είχαμε ήταν να ακούσουμε τις «Κασσάνδρες» και να το «παίξουμε επαναστάτες δίχως αιτία» καταφέρνοντας ένα μηδενικό για τα Χανιά”

Ο κ. Ροκάκης καταλήγει σημειώνοντας τα εξής:

“Σήμερα είναι ημέρα όπου οι κόποι μας και η στάση μας αμείβονται. Χαίρομαι ιδιαιτέρως και φυσικά χαιρετίζω τα νέα αεροπορικά δρομολόγια που θα συνδέουν τα Χανιά μας με αρκετούς νέους προορισμούς. ”

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι αφουγκράζεστε τις ανησυχίες και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Αυτή τη στιγμή το αεροδρόμιο έχει φωνή και είναι σημαντικό το είστε εδώ να μας ενημερώνετε και να μας ακούτε. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί, στην οποία και εμείς από την πλευρά μας ως Επιμελητήριο συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας για το καλό των Χανίων».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της Διοίκησης της Fraport κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης που διοργάνωσε η εταιρεία στο ξενοδοχείο Σαμαριά στα Χανιά.

«Από την πρώτη στιγμή, συνέχισε ο κ. Ροκάκης, που η αεροπορική εταιρία Ryanair αποφάσισε να εγκαταλείψει τα Χανιά, τα αντανακλαστικά της διοίκησης του Επιμελητηρίου Χανίων λειτούργησαν άμεσα. Δίχως τυμπανοκρουσίες και παχιά λόγια, δουλέψαμε ώστε να καταφέρουμε να προσελκύσουμε άλλες εταιρίες προκειμένου να υπερκαλυφθεί το κενό της Ryanair. Όπως και έγινε! Για το λόγο αυτό οφείλαμε να είμαστε σε ανοιχτή συζήτηση με τη διοίκηση της Fraport, με την οποία μας συνέδεσε ο κοινός στόχος της ανάπτυξης του αεροδρομίου προς όφελος του νομού μας.

Ο άλλος δρόμος που είχαμε ήταν να ακούσουμε τις «Κασσάνδρες» και να το «παίξουμε επαναστάτες δίχως αιτία» καταφέρνοντας ένα μηδενικό για τα Χανιά. Αυτό ήταν και η εύκολη λύση. Παρόλα αυτά επιλέξαμε το αντίθετο.

"Sponsored links"

Σήμερα είναι ημέρα όπου οι κόποι μας και η στάση μας αμείβονται. Χαίρομαι ιδιαιτέρως και φυσικά χαιρετίζω τα νέα αεροπορικά δρομολόγια που θα συνδέουν τα Χανιά μας με αρκετούς νέους προορισμούς. Η προσπάθεια συνεχίζεται, δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε μέχρι να καταφέρουμε να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους» είπε κλείνοντας ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ.

Να σημειωθεί ότι όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση στη γραμμή Χανιά – Αθήνα «μπαίνει» από την 1η Νοεμβρίου 2018, με τρεις καθημερινές πτήσεις, η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις