Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.

Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, διαφθείρεται και διαφθείρει.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες. Για τον “Αγώνα της Κρήτης”, δεν υπάρχουν “δικοί μας” και αντίπαλοι. Όλοι κρίνονται από το ήθος και το ύφος τους, από την συμπεριφορά τους και τη συνέπεια και τον αυτοσεβασμό που τους διακρίνει. Μοναδικός της στόχος η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του τόπου με τους καλύτερους. Για τη συμπεριφορά της αυτή, πλήρωσε πολλές φορές ακριβό τίμημα. Πολεμήθηκε όσο καμία άλλη με στόχο να καμφθούν οι αντοχές της. Ένα χρονικό διάστημα έμεινε χωρίς τυπογραφείο. Σωρεία μηνύσεων μεθοδεύτηκαν από τα γνωστά κέντρα στα Χανιά. Τα συμφέροντα που εθίγοντο. Βάσεις των ΗΠΑ και οι καλυμμένοι και ακάλυπτοι υπηρέτες τους, τοπικά, πίστευαν ότι μπορούν να τη λυγίσουν.

Ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η “Κρητικά Μέσα Ενημέρωσης Ε.Π.Ε.”. Εκδότες είναι οι Νίκος και Γιάννης Αγγελάκης. Διευθυντής είναι ο Νίκος Ν. Αγγελάκης. Η εφημερίδα τυπώνεται σήμερα έγχρωμη (CMYK), 32 σελίδων με ένθετα και αφιερώματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. - Για αίτηση συνδρομής εδώ - Για εγγραφή στο newsletter εδώ - Για αγορά διαφημιστικού χώρου εδώ - Για αποστολή άρθρου σας ή πληροφοριών εδώ

Emailnews@agonaskritis.gr

Phone+30 28210 74544 | +30 28215 00382

Fax+30 28215 01509

ΔιεύθυνσηΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 51 (ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ)

Send to us a message

ημερολόγιο
διαφημίσεις


Botaniko Parko

διαφημίσεις
Ygeia-Trapeza-Xanion

Antallaktikaonline.GR
διαφημίσεις