Παπά – Ανδρέας Κεφαλογιάννης προς Αλέξη Τσίπρα: “Είτε ο κόσμος σε ψηφίσει είτε δε σε ψηφίσει στη συνείδηση του κόσμου θα είσαι μια ειλικρινής, αληθινή και ηγετική φυσιογνωμία” – Τσίπρας: “Την ελληνική σημαία πρέπει να την έχουμε στην καρδιά μας”

Κανένα σχόλιο

Με ανοιχτές τις πόρτες της εκκλησίας και χωρίς να πέσει εκ νέου θύμα “απαγωγής” έγινε  η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια όπου τον υποδέχτηκε ο π.Ανδρέας Κεφαλογιάννης.

Αρχικά του έδειξε την εξωτερική τοιχογραφία του Αγίου Γεωργίου και του εξήγησε το συμβολισμό κατά του φασισμού. Αργότερα εντός του Ναού ο πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε από τις αγιογραφίες των ηρώων του 1821 τονίζοντας:

“Πραγματικά εντυπωσιακό, αυτό πραγματικά μόνο στα Ανώγεια μπορεί να το δει κανείς…”.

"Sponsored links"

Ο π.Ανδρέας του ανέφερε ότι”όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, είτε ο κόσμος σε ψηφίσει είτε δε σε ψηφίσει, έχω να σου πω ότι στη συνείδηση του κόσμου θα είσαι μια ειλικρινής, αληθινή και ηγετική φυσιογνωμία..”

“Αυτό είναι πιο σημαντικό από την ψήφο π. Ανδρέα, αν είναι έτσι όπως το λες είναι πολύ πιο σημαντικό από την ψήφο” απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αργότερα ο π.Ανδρέας του δώρισε ένα μπρελόκ με την Ελληνική σημαία και τόνισε: “Αυτό το μπρελόκ το έχω δώσει σε όλους τους νεαρούς του χωριού και βάζουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους. Εσύ θες βάζεις τα κλειδιά του αμαξιού σου, θες του σπιτιού σου, θες του Μεγάρου Μαξίμου ή στα κλειδιά της καρδιάς σου..”.

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα “Αυτό είναι το καλύτερο, γιατί τη σημαία πρέπει να την έχουμε στην καρδιά μας..”

anogi.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις