“Στεκόμαστε αλληλέγγυοι”: Η Terra Verde κάνει διανομή προϊόντων κατ’ οίκoν χωρίς χρέωση

Κανένα σχόλιο

Η συλλογικότητα Terra Verde η οποία λειτουργεί και κατάστημα παντοπωλείο με κάθε λογής είδη από μακαρόνια μέχρι λαχανικά και φρούτα και μαρμελάδες, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περιορισμό στο σπίτι και θέλοντας να διευκολύνει όσους δυσκολεύονται να μετακινηθούν, αποφάσισε να ανοίξει το ωράριο της κατ’ οίκον διανομής προϊόντων από τις “10:00 ” έως τις “20:00”.

Οι διανομές θα γίνονται ακόμα και σε περιοχές εκτός του κέντρου της πόλης των Χανίων (π.χ. Βαμβακόπουλο, Λενταριανά, Χαλέπα, Πολυτεχνείο, Σούδα, Αγία Μαρίνα κτλ.)

τηλ. 2821052201

"Sponsored links"

Δείτε τον κατάλογος : http://www.terraverde-chania.gr/images/pdf/T-2019.pdf

Οι διανομές γίνονται χωρίς χρέωση

Με γνώμονα την αλληλεγγύη!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις