24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ηράκλειο: “Με χακάρανε” λέει ο αστυνομικός που ευχήθηκε καρκίνο στα σπίτια των καταληψιών

Ημερομηνία:

Μία ανάρτηση συνδικαλιστή αστυνομικού προκάλεσε σάλο στα social media, με την ΕΛΑΣ να έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Την αισχρή ανάρτηση φέρεται να έχει κάνει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook συνδικαλιστής αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στις διμοιρίες του Ηρακλείου. Ο ίδιος απεικονίζεται με πλήρη εξοπλισμό να ποζάρει χαμογελαστός μπροστά από το κτίριο του Ευαγγελισμού, μετά από επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.

1

Στην ανάρτηση του αποκαλεί τους ανθρώπους της κατάληψης «άπλυτους», βρίζει τα σπίτια τους και εύχεται… «καρκίνο».

Η ανάρτηση αυτή, που μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί, δικαιολογημένα έχει δημιουργήσει αμηχανία στην ΕΛ.ΑΣ του Ηρακλείου.

Το Cretalive επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο αστυνομικό, ο οποίος δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία επίσης καταδικάζει. Όπως είπε, ήδη έχει υποβάλλει μήνυση και έχει ζητήσει την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαλευκανθεί η σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Όπως είπε, την συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος ενώ εκτελεί σκοπιά μπροστά από το κτίριο του Ευαγγελισμού, την τράβηξε συνάδελφος του και έχει κυκλοφορήσει στο viber της ομάδας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος στο οποίο υπηρετεί.

«Με χακάρανε» επιμένει και ζητά να διεξαχθεί έρευνα ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

2

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ