Νέα βράβευση με χρυσό και χάλκινο βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό στη Φινλανδία για τον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά

Κανένα σχόλιο

Δύο ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον ταλαντούχο Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή την φορά από την όμορφη Φινλανδία !

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε  στο «1st Hyvinkaa International Exhibition of Photographic Art 2016» που διοργανώθηκε στην Φινλανδία.

Αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της  PSA (Photographic Society of America), GPU (Global Photographic Union) και της  FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

"Sponsored links"

Συμμετείχε στην κατηγορία «Color– Έγχρωμο» όπου με την φωτογραφία  “Sunrise at Morocco desert-1” κατακτά το Χρυσό βραβείο “PSA Gold Color”. Επίσης συμμετείχε στην κατηγορία «Monochrome – Ασπρόμαυρο»  όπου κατακτά το  Χάλκινο βραβείο “PSA Bronze Monochrome” με την φωτογραφία  “Sunrise at Morocco desert-2”. Η φωτογραφία αυτή έχει βραβευθεί και με το χρυσό βραβείο «PSA Gold Medal» στον Διεθνή Διαγωνισμό «3nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2015» καθώς επίσης και με το βραβείο «GPU Ribbon» στον Διεθνή Διαγωνισμό «PhotoArt PRAGUE International Salon 2016» που έγινε στην Πράγα.

Η Φωτογραφική Εταιρεία της Αμερικής (PSA) η οποία τον τίμησε με τα ανωτέρω βραβεία, είναι μια παγκόσμια οργάνωση που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προωθούν τη φωτογραφία. Η «PSA» προωθεί την τέχνη και την επιστήμη της φωτογραφίας ως μέσο της έκφρασης, της επικοινωνίας, της δημιουργικότητας και του πολιτισμού.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live