Υπο-νοούμενα: Δε μας αξίζει αυτό το οδικό δίκτυο

Κανένα σχόλιο

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Ανάξιο της προσφοράς μας το υποτιθέμενο οδικό δίκτυο που έχομε.

Ούτε ο εθνικός, ούτε οι παράδρομοι, ούτε κανένας μα κανένας δρόμος δεν ανταποκρίνεται στις στοιχειώδεις προδιαγραφές ενός δρόμου.

"Sponsored links"

Πληρώνουμε τα τέλη που θυμίζω ήλθαν μ ετη μορφή του προσωρινού μέτρου για να μείνουν μόνιμα με την προϋπόθεση της ανταπόδοσης σ’ ένα ικανοποιητικό οδικό δίκτυο.

Αντίθετα τα χρήματα πήγαν αλλού και το οδικό δίκτυο «κατά διαόλου»…

Χάνονται ζωές, δεινοπαθούν οι άνθρωποι, αλλά αυτοί το βιολί τους.

Στον χορό της αδιαφορίας μπήκε και η Τοπική Αυτοδιοίκηση που δεν ενδιαφέρεται στοιχειωδώς για την εγκατάλειψη.

Παράδειγμα: Η λεωφόρος Καζαντζάκη με λακκούβες, εξογκώματα, φρεάτια βυθισμένα στους 5 και 10 πόντους από την επιφάνεια του οδοστρώματος, χωρίς σήμανση εμφανή, χωρίς πεζοδρόμια, και πού είσαι ακόμη!

Τώρα με την τεράστια κρίση της οικονομίας που έρχεται θα τα δούμε όλα…

ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΑ ΡΑΠΑΝΙΑΝΑ

Σκουπίδια και εγκατάλειψη είναι η εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης των Ραπανιανών. Και να σκεφτεί κανείς ότι στην περιοχή υπάρχουν τέσσερα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του νομού.

Το Αύρα, το Spada, το Chrispy και του Κωσταρίδη (αυτό μάλιστα είναι το πρώτο ξενοδοχείο του νομού Χανίων)

"Sponsored links"

Παρ’ όλα αυτά η εγκατάλειψη της περιοχής είναι χαρακτηριστική.

Κάθε είδους σκουπίδια είναι διάσπαρτα στη γύρω περιοχή.

Και δεν φτάνει αυτό, αλλά έσπευσε ο Δήμος να καθαρίσει την περιοχή και ανέδειξη λιμνάζοντα νερά που ευτυχώς για την ώρα φαίνονται καθαρά.

Κάνομε μία πρόταση, στη λιμνάζουσα χαντακοειδή κατάσαση να ρίξουν νούφαρα. Αφού ξεμασκάρωσαν και ανέδειξαν το πρόβλημα, ας το

καμουφλάρουν αναλόγως. Καλά δε λέω;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις