ΤΟΠΙΚΑ

Άδωνις Γεωργιάδης προς Πολάκη: Ας φρόντιζε να κάνει η μάνα του την 3η δόση – Π. Πολάκης: «Άκου “μαυραγορίτη” των τεστ και ντίλερ συμφερόντων»!

Θέση στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου σχετικά με τα τεστ για τον κορονοϊό, πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Παύλος Πολάκης είχε υποστηρίξει στην ανάρτησή του πως δεν μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ στη μητέρα του 83 ετών παρά το γεγονός ότι είχε συμπτώματα. Ο Θάνος Πλεύρης του απάντησε πως θα πρέπει να αφήσει έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τη μητέρα του. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης πάντως πήγε ενα βήμα παραπέρα…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter: «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα», ενώ πρόσθεσε σκωπτικά: «Ο Θεός μας λυπήθηκε».

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει με νέα ανάρτηση στο facebook:

«Άκου “μαυραγορίτη” των τεστ και ντίλερ συμφερόντων! Αν εγώ ήμουν υπουργος Υγειας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη. Γιατί εγώ την Ιατρικη την εμαθα καλά και την ασκώ για το συμφέρον και τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των συμφερόντων των εταιρειών όπως έκανες εσυ,ασχετε ακροδεξιε!.

ΤΡΙΤΟΝ .Βρες μια τρύπα ,κρυψου και βγάλε το σκασμό μετά το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ που έφαγες από τους Κύπριους και το δήμαρχο Δανιηλίδη για τα τεστ του κορωναιου που τα πληρώνουμε ακριβότερα από όλον τον κόσμο.Κατάλαβες προστάτη των χονδρεμπόρων;;; Γιατί δεν μας φύλαξε ο Θεός και έχουμε εσένα υπουργό Αναπτυξης τον καιρό της πανδημιας και χορεύουν οι μεσάζοντες αισχροκερδώντας στην τσεπη του απλού κόσμου!!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ;;

ΥΓ.και τολμάς και μιλάς ΕΣΥ ειδικά,που νόσησες ενώ ησουν πλήρως εμβολιασμενος;;».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Επίσκεψη Σέβης Βολουδάκη σε χωριά του δήμου Πλατανιά

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη επισκέφθηκε σήμερα ενόψει ευρωεκλογών χωριά του δήμου Πλατανιά. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε…

11 hours ago

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Κρήτης τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων διοίκησης στην 115 Πτέρυγα Μάχης

Με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Κρήτης, κος Γεώργιος Τσαπάκος, παρευρέθη σήμερα,…

11 hours ago

«Έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Αποχή από τις ευρωεκλογές»

Της Ελένης Δαμαλή * Για το ΚΚΕ(μ-λ),η προοπτική των νέων,του λαού συνολικά δεν χωρά στις…

11 hours ago

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ δίπλα στους κατοίκους των Σφακίων ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών

Με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει την στήριξή της  στις κινητοποιήσεις…

11 hours ago

Η Ελλάδα εξελέγη μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Η Ελλάδα εξελέγη πριν από λίγο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, καθώς ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στην Γενική…

12 hours ago

This website uses cookies.