ΤΟΠΙΚΑ

Άννα Διαμαντοπούλου: Ζητώ από τον τόπο του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη ψήφο εμπιστοσυνης – Δεν επιλέγουμε απλά πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά επόμενο κυβερνήτη

Γεμάτο ήταν το καφέ “Κήπος” κατά την εκδήλωση που πραγματοποίησε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλά γνωστά τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και φίλοι,

Η κ. Διαμαντοπούλου σε δηλώσεις της προς τα ΜΜΕ δήλωσε ότι:

“Δυό πόλεις για τις οποίες έχει ιδιαίτερη συγκίνηση την Κοζάνη που είναι ο τόπος καταγωγής της και τα Χανιά που είναι ο τόπος καταγωγής του άντρα της. Ζητώ για πρώτη φορά μια μορφής ψήφου από τους Χανιώτες για τη διαδικασία σε ένα νομό που ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης από την οικογένεια του άντρα έχει γράψει μια πολύ μεγάλη ιστορία  και άφησε πίσω του τις μνήμες του ήθους και της πολιτικής έτσι όπως θα τις θέλαμε και θα την φανταζόμασταν όλοι”.

Όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία για επιλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ είπε:

Συμμετέχω σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου. Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πολιτικός. Πιστεύω ότι είναι μία ιστορική ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ όχι απλά να ανακάμψει αλλά να γίνει μεγάλο και κυβερνών. Το πιστεύω βαθιά γιατί βλέπουμε το πολιτικό σύστημα σε μία αποδόμηση, η Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται σε μία καθίζηση και ο ΣΥΡΙΖΑ να διαλύεται.

Ο κόσμος λοιπόν κοιτάει ξανά προς το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε όλοι και όλες ευθύνη να μιλήσουμε στον κόσμο μας, να μιλήσει στους 2,5 εκ. που έφυγαν το 2009. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι θέλω να καταθέσω στο κόμμα μου, στην παράταξη μου και στο κόμμα μου μια εμπειρία πολλών χρόνων που είχαν την ευκαιρία λόγω της παράταξής μου να αποκτήσω.

Μια εμπειρία που θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμη και ουσιαστική για να ζητήσουμε από τον κόσμο να ψηφίσει την επόμενη μέρα όχι απλά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά τον επόμενο Πρωθυπουργό. Έτσι βλέπω αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Ως μια πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την διακυβέρνηση».

Η Άννα Διαμαντοπούλου θα συνεχίσει την περιοδεία της στην Κρήτη την Πέμπτη 19/9,με ομιλία στις 19:00  στον Άγιο Νικόλαο, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου.

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Δωρεάν είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και στα Χανιά, 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στις φετινές Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς.…

25 mins ago

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕΚ

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του  Δημοτικού Περιφερειακού…

33 mins ago

Ο Στ. Γκίκας στο Ηράκλειο για τη Διεθνή Ναυτιλιακή Συνάντηση των λιμένων της Μεσογείου

Την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου…

43 mins ago

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ο Κωστής Χατζηδάκης

Συνάντηση για την προώθηση θεμάτων που άπτονται στον φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης πραγματοποιήθηκε χθες…

44 mins ago

Κρήτη: Έπαθε ανακοπή μέσα σε ταξί καθ’ οδόν στο νοσοκομείο

Μία παρολίγον τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στη 1:00 το μεσημέρι σε κεντρικότατο δρόμο του Ηρακλείου όταν…

46 mins ago

Ιερέας κλείδωσε τη 19χρονη κόρη του σε καμπαναριό επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος ζωής της

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης 19χρονης κοπέλας από τον ίδιο της τον…

52 mins ago

This website uses cookies.