Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Άφαντος ο δράστης της ένοπλης ληστείας στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο κουκουλοφόρος δράστης της ένοπλης ληστείας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου .Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τις λεπτομέρειες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η ληστεία στο πρακτορείο της οδού Ακρωτηρίου στη Χαλέπα ενώ το γεγονός ότι το κατάστημα δεν διέθετε κύκλωμα ασφαλείας, δυσχεραίνει το έργο των αστυνομικών.

Ενώ βρισκόμαστε στο δεύτερο 24ωρο από την στιγμή της ληστείας, οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο δεν έχουν φτάσει ακόμα στα ίχνη του δράστη ο οποίος αφού μπούκαρε με καραμπίνα στο πρακτορείο εξαφανίστηκε με τις εισπράξεις της ημέρας, προς το Μεϊντάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής εκτιμάται ότι είναι Έλληνας καθώς μιλούσε άπταιστα ελληνικά και έχει ύψος 1,85 περίπου.

Ο διάλογος την ώρα της ληστείας

Ο θρασύτατος ληστής που μπήκε στο πρακτορειο του ΟΠΑΠ στην οδό Ακρωτηρίου, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου και τη σύζυγό του, να τους δώσει ότι χρήματα υπήρχαν στο κατάστημα.

Τότε ο ιδιοκτήτης του πέταξε ένα σάκο με λεφτά όμως εκείνος, δείχνοντας ότι γνωρίζει ότι στο μαγαζί υπάρχουν και άλλα χρήματα του είπε με επιτακτικό ύφος: “Θέλω και τα υπόλοιπα”.

Ο ιδιοκτήτης αντιλαμβανόμενος ότι ο δράστης δεν αστειεύεται του έδωσε και τα υπόλοιπα που φυλάσσονταν σε άλλο σημείο και έτσι ο δράστης, ψύχραιμος έφυγε με συνολική λεία που αγγίζει τα 3500 ευρώ περίπου.
.
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο αμέσως ενώ ο ληστής εξαφανίστηκε προς την περιοχή του ΜεΪντάνι ενώ έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το ηχηρό χαστούκι των ευρωεκλογών

Του Νότη Μαριά *  Τεράστιους πολιτικούς τριγμούς σε Ελλάδα και ΕΕ προκάλεσαν τα αποτελέσματα των…

26 mins ago

Παρουσιάζεται στα Χανιά για πρώτη φορά, το ιστορικό δοκίμιο του Ν. Γλυνιά

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν για πρώτη φορά στα Χανιά το ιστορικό δοκίμιο του ιστορικού ερευνητή και ζωγράφου Νίκου Γλυνιά,…

39 mins ago

ΩΔΗ ΣΤΟ ΜΙΧΕΛΙΔΟΠΑΠΑ

Της Ιωάννας Σφακιανάκη 17 Ιουνίου 1771 Ημέρα μνήμης για όλους τους Κρήτες, για όλους τους…

54 mins ago

Ο σοφός λαός και η τρικυμία στα χείλη

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Πάντοτε ενοχλούμαι όταν ακούω πολιτικούς ή δημοσιολογούντες να κολακεύουν το λαό.…

1 hour ago

Αναβιώνει η κρητική καντάδα στις Πατσίδες!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων προσκαλεί στην Αναβίωση της Κρητικής Καντάδας στα παραδοσιακά σοκάκια των Πατσίδων…

1 hour ago

Επιστολή: Και ποιος σας είπε κύριοι ότι εγώ θέλω το παιδί μου στο σχολείο να ταΐζεται απ’ το κράτος;

Κύριε διευθυντά, Εγώ το κράτος το θέλω να καταργήσει τον παράνομο, τον ληστρικό ΕΝΦΙΑ. Θέλω…

1 hour ago

This website uses cookies.