Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Αναβλήθηκε λόγω πένθους η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τον αγαπημένο τους συνάδελφο και φίλο, Λευτέρη Αμπαδιωτάκη, αποχαιρέτισαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων που σε κλίμα έντονης συγκίνησης, τήρησαν ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του και ανέβαλαν την σημερινή συνεδρίαση.

Ακόμη, αποφασίστηκε να εκδοθεί συθλληπητήριο ψήφισμα προς την οικογένειά του, να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου τα έξοδα της κηδείας του και να δοθεί ένα πόσο σε ίδρυμα της πόλης, σύμφωνα με επιθυμία του εκλιπόντος. Την σορό του αντιδημάρχου θα συνοδεύσει η μπάντα του Δήμου ενώ σύσωμο το δημοτικό συμβούλιο θα παραστεί στην κηδεία που θα γίνει αύριο το πρωί στις 11, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στο Γαλατά.

Σε όλα τα μέλη του συμβουλίου, μοιράστηκε σήμερα το βιβλίο του “Αγροτικού Αυγούστου”, το οποίο ο ίδιος είχε επιμεληθεί ενώ ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Χανίων, κ. Γιώργος Μαρακάκης, πρότεινε να είναι αφιερωμένη στην μνήμη του, η διοργάνωση του “Αγροτικού Αυγούστου” του 2015.

Συλλυπητήρια 

Έχω διδαχθεί πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια από την συνεργασία με τον Λευτέρη Αμπαδιωτάκη” είπε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Σκουλάκης: “”Έδωσε εξετάσεις και είχε πάρει καλό βαθμό σε όλες του τις δραστηριότητες. Ο Δήμος μας θα είναι φτωχότερος χωρίς αυτόν”, ανέφερε συγκινημένος, προτείνοντας την αναβολή της συνεδρίασης.

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την απώλεια”, ανέφερε ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου κ. Μανώλης Φραγκάκης: “Ο Λευτέρης Αμπαδιωτάκης, άφησε το στίγμα του στο Δήμο”.

Για έναν “σημαντικό άνθρωπο, αφοσιωμένο στην τοπική αυτοδιοίκηση και ξεχωριστό”, έκανε λόγο ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Τάσος Βάμβουκας και αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του εκλιπόντος.

Τα συλληπητήριά τους εξέφρασαν επίσης από πλευράς των παρατάξεων, ο κ. Μιχάλης Κυνηγός, Άρης Παπαδογιάννης και Νίκος Παπαντωνάκης.

Αντί στεφάνων

Από τον Δήμο Χανίων, μεταφέρθηκε επίσης, η παράκληση από την οικογένεια του εκλιπόντος προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του,αντί στεφάνων να ενισχύσουν οικονομικά το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Η.Φ.ΑΜΕΑ)

Νέα συνεδρίαση

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη το μεσημέρι στις 3, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

zarpa.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Εντυπωσιακό θέαμα σε παραλία ωοτοκίας καρέτα – καρέτα στα Χανιά

Μια μοναδική εμπειρία έζησε χθες βράδυ, ένα ζευγάρι στον Πλατανιά. Η Ναταλία και ο Βαγγέλης…

10 hours ago

Στεγαστική κρίση και δημογραφικό: Το 72% των νέων Ελλήνων μένει με τους γονείς του

Είναι γνωστό ότι οι δημογραφικές τάσεις που επικρατούν σε μία χώρα επηρεάζουν και τις συνθήκες στέγασης, ειδικά…

10 hours ago

Αλλάζει το καθεστώς στις ΔΕΥΑ στην Κρήτη: Υπό εξέταση μόνο μία ανά νομό

Αλλαγές στο καθεστώς των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Άρδευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) εξετάζει η κυβέρνηση με το "μενού" να…

10 hours ago

Μεγάλη διάκριση για δύο καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Σημαντική διάκριση απέσπασαν οι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης και Μιχάλης Δούμπος. Το άρθρο τους "Zopounidis, C. ,…

10 hours ago

Έρχεται για 3η χρονιά η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων

Με ένα φαντασμαγορικό δρώμενο που θα διεξαχθεί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων την Τρίτη 18 Ιουνίου…

10 hours ago

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Το 41% υποχωρεί από το προσκήνιο, προσοχή στην καθημερινή συμπεριφορά

Μετά από τον – όχι και τόσο ευρύ, όσο αρχικά είχε φανεί ότι θα είναι…

10 hours ago

This website uses cookies.