Αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις το BBC από τα Χανιά

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη μας αναχώρησε το 6 Mελές Συνεργείο του δημόσιου βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου BBC, με επικεφαλής τον παράγωγο Paddy Wivell, που πραγματοποίησε κινηματογραφικές λήψεις στα Χανιά σήμερα Τρίτη 25 /10, στα πλαίσια ντοκιμαντέρ του BBC. 
Τα μέλη του Βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου αφίχθηκαν σήμερα 7:45 το πρωί με το κρουαζιερόπλοιο Golden Iris και τα γυρίσματα πραγματοποιηθήκαν στα σημεία που επισκέπτονται οι επισκέπτες της κρουαζιέρας. Συγκεκριμένα λήψεις πραγματοποιηθήκαν σε χωριά του Αποκόρωνα, στο Ακρωτήρι στην παλιά Πόλη και το Ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Το σενάριο

To σενάριο του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το βρετανικό Κανάλι ΒΒC 2, το Φεβρουάριο του 2012, «ακολουθεί» ένα μεσήλικο ζευγάρι, το οποίο έπειτα από 40 χρόνια έγγαμου βίου, αποφασίζει να πραγματοποιήσει διακοπές Κρουαζιέρας, στη Μεσόγειο.

Ξεκινώντας από την πόλη Χάιφα του Ισραήλ, ακολουθεί ένα ταξίδι αρκετών ημερών σε Ελληνικά νησιά και πόλεις όπως τα Χανιά, η Κέρκυρα η Σαντορίνη και το τέλος της Κρουαζιέρας είναι η πόλη της Βενετίας.

Μέσα από την περιήγηση αυτή οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ξεχωριστές ομορφιές του κάθε τόπου, αποτελώντας κατά αυτόν τον τρόπο μια πολύ καλή διαφήμιση για αυτόν.

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια στο συνεργείο του BBC, πράγμα το οποίο σχολιάστηκε θετικά από τα μέλη του.

Στις δηλώσεις του ο παράγωγος του BBC, Paddy Wivell δήλωσε ενθουσιασμένος από τη Κρητική φιλοξενία καθώς και από τις μοναδικές ομορφιές των Χανίων .

H εντεταλμένη Σύμβουλος τουρισμού του Δήμου Χανίων κ Μαρία Κοκκινάκη με αφορμή τα γυρίσματα του ΒΒC στο Δήμο Χανίων δήλωσε ότι « η προβολή του Δήμου μας, της παλιάς πόλης και του Μοναδικού Βενετσιάνικου λιμανιού της, είναι σημαντικά σε αυτήν την περίοδο που διανύουμε. Ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία προβολής ολόκληρης της χώρας μας, στη βρετανική αγορά, που τα τελευταία χρόνια υπήρχε μια τάση μείωσης των αφίξεων .

Εμείς ως Δήμος Χανίων, με στοχευμενες κινήσεις και δράσεις προσπαθούμε να διεισδύσουμε τόσο στη Βρετανική αγορά όσο και σε άλλες αναδυόμενες τουριστικές αγορές .

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο Νοέμβριο θα προβληθεί από το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο το BBC, η εκπομπή που γυρίστηκε τον Ιούνιο πάλι στην πόλη μας , με το γνωστό σεφ lames Martin και αφορά τη Μεσογειακή διατροφή» .

Καταλήγοντας η κα Κοκκινάκη τόνισε ότι «Όλες αυτές οι δράσεις πιστεύουμε ότι συμβάλλουν στην ανάδειξη της χώρας μας, του Νησιού μας, της πόλης μας, ως σημαντικών τουριστικών προορισμών»

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Σοκάρει η ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Άνδρας έβαλε φωτιά στα πράγματα του παιδιού του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Χανιά, σκορπίζοντας την αγανάκτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας…

4 mins ago

Κρήτη: Ψεύτικη η είδηση περί απόπειρας απαγωγής γυναίκας που ξέφυγε χρησιμοποιώντας krav maga – Συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Δεν είναι αληθινή η είδηση περί απόπειρας απαγωγής που αποκρούσθηκε με τη χρήση της πολεμικής…

19 mins ago

Χανιά: Συγκέντρωση μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο/Ζάκι-Ο

Στις 21 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται έξι χρόνια από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου/Ζάκι-Ο. Η Κατάληψη Rosa…

30 mins ago

MRB: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Συμφωνούν με την αποπομπή Κασσελάκη οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ – Ανεβαίνει ο Πολάκης στη μάχη διαδοχής

Την αλλαγή στους συσχετισμούς του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open. Την…

14 hours ago

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον σκηνοθέτη Μάνο Βαβαδάκη, μετά την πετυχημένη «Πανώρια» του…

14 hours ago

Η στέγη παραδομένη στην αγορά, η «γενιά των ενοικιαστών» χωρίς κρατική μέριμνα

του Θάνου Καμήλαλη Η Ελλάδα είναι σταθερά η χώρα με το υψηλότερο κόστος στέγασης σε…

15 hours ago

This website uses cookies.