ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: «Το μιντιακό σύστημα θέλει να τον επιβάλει ως αντίπαλό του Μητσοτάκη»

Σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε μεταξύ άλλων ειρωνικά τα όσα είπε, χθες σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πιθανή μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τη στενοχώρια μου που δεν θα με πάρει τηλέφωνο. Έχω… σοκαριστεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να μου πείτε μια πρωτοβουλία που πήρε ο κ. Κασσελάκης και επέφερε ένα τραύμα στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε και προσέθεσε: «Με εμάς, το καλοκαίρι του 2022 έφυγε το μισό Μαξίμου. Στις δημοτικές εκλογές με τους δικούς μας υποψήφιους έχασαν όλους τους μεγάλους δήμους. Πριν από έναν μήνα κάνω πρόταση δυσπιστίας και ξαναφεύγει το μισό Μαξίμου. Αν θυμάστε στην πρόταση δυσπιστίας έλεγε ότι θα είναι κοκορομαχίες. Όταν χρειάζεται να συγκρουστούμε, συγκρουόμαστε παραγωγικά και νικηφόρα. Όταν χρειάζεται να συναινέσουμε, συναινούμε λογικά με τις αξίες μας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κασσελάκης έχει μια ιδιότυπη ασυλία και από τη Νέα Δημοκρατία και την εγχώρια ολιγαρχία.

«Η επικοινωνιακή καταιγίδα, χωρίς πολιτικούς όρους, είναι πρωτοφανής στα πολιτικά ιστορικά της χώρας. Βολεύει αυτό το πρόσωπο -δεν θα πω πολιτικό- να ευτελίζει την αντιπολίτευση».

«Το μιντιακό σύστημα που ελέγχει ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επιβάλει ως αντίπαλό του αυτήν την κατάσταση, πολύ απλά για να μην έχει πολιτικό αντίπαλο».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συμπλήρωσε, μάλιστα, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αν έχω είχα γράψει άρθρα υπέρ του Μητσοτάκη και σήμερα έκανα αντιπολίτευση, θα ήμουν ανέκδοτο».

Όσο αφορά το διακύβευμα των Ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πώς «το κρίσιμο είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της αλαζονείας του 41% και ενίσχυση της αξιόπιστης, προοδευτικής αντιπολίτευσης». «Αν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό, μπορεί να ενοποιήσει τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση την επόμενη ημέρα. Γιατί, στο τραπέζι που θα κάτσουμε πολιτικά, ιδεολογικά, θεσμικά να συγκροτήσουμε αυτό το μέτωπο, μπορούν να έρθουν κι άλλοι άνθρωποι. Στο τραπέζι του κ. Κασσελάκη δεν μπορεί να πάει κανείς, ήδη έφυγαν» σχολίασε.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ανάλωσε το μεγαλύτερο τμήμα της συνέντευξής του μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασαν καυστικα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ όπου κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως δεν τον προβάλουν όσο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη» αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

«Ταυτόχρονα ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης ανάλωσε το μεγαλύτερο τμήμα της συνέντευξής του μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη. Μήπως την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στον εαυτό του; Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει προτάσεις και δημιουργεί συζήτηση στην ελληνική πολιτική σκηνή;» καταλήγουν.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Εντυπωσιακό θέαμα σε παραλία ωοτοκίας καρέτα – καρέτα στα Χανιά

Μια μοναδική εμπειρία έζησε χθες βράδυ, ένα ζευγάρι στον Πλατανιά. Η Ναταλία και ο Βαγγέλης…

8 hours ago

Στεγαστική κρίση και δημογραφικό: Το 72% των νέων Ελλήνων μένει με τους γονείς του

Είναι γνωστό ότι οι δημογραφικές τάσεις που επικρατούν σε μία χώρα επηρεάζουν και τις συνθήκες στέγασης, ειδικά…

8 hours ago

Αλλάζει το καθεστώς στις ΔΕΥΑ στην Κρήτη: Υπό εξέταση μόνο μία ανά νομό

Αλλαγές στο καθεστώς των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Άρδευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) εξετάζει η κυβέρνηση με το "μενού" να…

9 hours ago

Μεγάλη διάκριση για δύο καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Σημαντική διάκριση απέσπασαν οι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης και Μιχάλης Δούμπος. Το άρθρο τους "Zopounidis, C. ,…

9 hours ago

Έρχεται για 3η χρονιά η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων

Με ένα φαντασμαγορικό δρώμενο που θα διεξαχθεί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων την Τρίτη 18 Ιουνίου…

9 hours ago

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Το 41% υποχωρεί από το προσκήνιο, προσοχή στην καθημερινή συμπεριφορά

Μετά από τον – όχι και τόσο ευρύ, όσο αρχικά είχε φανεί ότι θα είναι…

9 hours ago

This website uses cookies.