ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων: Κάλεσμα για συγκέντρωση

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ – ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!! ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ!!! Ε.Ε. – ΔΝΤ – ΤΡΟΪΚΑ

Όλη η εξουσία στους τραπεζίτες, στους σύγχρονους τοκογλύφους – τις τράπεζες και απ’ ευθείας στο κεφάλαιο και τους ανθρώπους του, χωρίς περιττές διαμεσολαβήσεις από πολιτικούς και εκλεγμένους. Η δικτατορία των αγορών, της ΕΕ, των ανελέητων μνημονίων και των συμφερόντων των μεγιστάνων του πλούτου ξεπροβάλλει αποκρουστικά γυμνή, με το διορισμό του αρχιτραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου ως πρωθυπουργού της χώρας. Πρόκειται για πρωθυπουργό που έρχεται με στολή εκστρατείας, για να κλιμακώσει την επίθεση ενάντια στα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων και του λαού.

Φοβήθηκε το κεφάλαιο, και τα κόμματα του «Μάυρου Μετώπου» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – ΔΗΣΥ απ’ τις απεργιακές κινητοποιήσεις του Οκτώβρη, απ’ την ακύρωση των παρελάσεων και την μετατροπή τους σε μαζικές πορείες. Τρέμει το κεφάλαιο,  ελληνικό και ξένο,  για το μέλλον των συμφερόντων τους στην ευρωζώνη και στο ευρώ. Βαθαίνει η κρίση στην Ιταλία και συνολικά στην ευρωζώνη με συνέπειες που αδυνατούν να υπολογίσουν. Θέλουν το λαό στην εξέδρα, θεατή και καρπαζοεισπράκτορα.

ΤΩΡΑ, λοιπόν,  που όλο το μαύρο μπλοκ εξουσίας τρέμει το λαϊκό –εργατικό παράγοντα. ΤΩΡΑ, …που κόντρα στις γραφειοκρατικές συμβιβασμένες ηγεσίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ βρίσκεται στα σπάργανα και μπορεί να δυναμώσει ένα επικίνδυνο για τα δικά τους συμφέροντα εργατικό κίνημα μέσα από το συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων, τις συνελεύσεις και τις επιτροπές αγώνα. ΤΩΡΑ, …που ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να διώξει την κυβέρνηση «εθνικής συνεργασίας» και κάθε επίδοξο διαχειριστή,  την ΕΕ και το ΔΝΤ. ΤΩΡΑ, …που οι εργαζόμενοι και οι λαοί μπορούν και πρέπει να πουν το μεγάλο ΟΧΙ στην Ε.Ε.

ΤΩΡΑ!!! σύσσωμος ο λαός να προχωρήσει σε αγώνα ρήξης και ανατροπής, με ένα άμεσο, απεργιακό κύμα, με άμεση απάντηση τη παλλαϊκή διαδήλωση στον εορτασμό του Πολυτεχνείου με έναν συντονισμό όλων των κλάδων, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πρέπει και μπορεί σήμερα με μοναδικό γνώμονα τα σύγχρονα δικαιώματα να επιβάλει  την κοινή ανατρεπτική δράση για:

  • · την πτώση   της κυβέρνησης και κάθε κυβέρνησης της ίδιας πολιτικής,
  • · την ανατροπή της νέας απεχθούς δανειακής σύμβασης,
  • · την εθνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο
  • · την πλήρη διαγραφή του χρέους,
  • · την αναδιανομή του πλούτου προς όφελος των εργαζομένων,
  • · την  έξοδο από το ευρώ και την   Ε.Ε.

ΟΥΤΕ  ΔΝΤ ΟΥΤΕ  ΚΑΙ  ΕΕ,  ΠΑΡΕ  ΤΗΝ  ΥΠΟΘΕΣΗ  ΣΤΑ  ΧΕΡΙΑ  ΣΟΥ ΛΑΕ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ‘ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ’ ΤΡΙΤΗ 15/11/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ουκρανία: Τα κύρια σημεία του τελικού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής

Περίπου 80 χώρες συμφώνησαν σήμερα στην Ελβετία στην «Σύνοδο Κουρφής/Διεθνή Διάσκεψη για την Ουκρανία» ότι ο «διάλογος…

10 hours ago

Παράπονα για τα beach bar: Περίοικοι έχασαν τον ύπνο τους από την ένταση της μουσικής – Τι λέει ο νόμος

Με θετικά μηνύματα ξεκίνησε η τουριστική σεζόν με χιλιάδες τουρίστες να κατακλύζουν τις πόλεις και…

10 hours ago

Κουρταλιώτικο φαράγγι: Αναστάτωση με νεαρό που λίγο έλειψε να πνιγεί

Σε κίνδυνο βρέθηκε την Κυριακή νεαρός που βούτηξε στα νερά στο Κουρταλιώτικο φαράγγι και λίγο…

10 hours ago

Στην Κρήτη ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως των Αρμενίων κ.κ. Σαχάκ Μασαλιάν

Μεγάλη τιμή και χαρά και κυρίως ευλογία  για την παροικία των Αρμενίων στην Κρήτη θα…

10 hours ago

Βασίλης Μπισμπίκης: “Φτιάχνουμε με τη Δέσποινα σπίτι στην Κρήτη για να μείνουμε εκεί”

O Bασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και για άλλη μια φορά…

11 hours ago

“Ξεχείλισε η αγανάκτηση”: H “ΛΑΣΥ Χανίων” για τα προβλήματα των κατοίκων της παλιάς πόλης

Στα προβλήματα των κατοίκων της παλιάς πόλης Χανίων αναφέρεται σε ανακοίνωση της η "Λαϊκή Συσπείρωση" κοινότητας Χανίων, με αφορμή…

11 hours ago

This website uses cookies.