15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Από το αεροδρόμιο Χανίων τα μηχανήματα ελέγχου στην ομιλία Τσίπρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Χανίων;

Ημερομηνία:

Εντύπωση προκάλεσαν τα χθεσινά μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Πέραν των αστυνομικών δυνάμεων και της προσωπικής ασφαλείας του πρωθυπουργού που ήταν διάσπαρτη παντού, υπήρχαν και δύο μηχανήματα – ανιχνευτές μετάλλων (X-RAY – Μαγνητικές πύλες) τα οποία, πιθανότατα, μεταφέρθηκαν από το αεροδρόμιο Χανίων.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στα Χανιά σε επίσκεψη του πρωθυπουργού. Και τον Σεπτέμβρη του 2017, στο ΚΑΜ, στο Φόρουμ για την “Καθαρή Ενέργεια” που πραγματοποιήθηκε εκεί, υπήρχαν ανιχνευτές μεταλλων οι οποίοι είχαν μεταφερθεί εκεί από το αεροδρόμιο Χανίων για να χρησιμοποιηθούν στον έλεγχο της εισόδου των παρευρισκόμενων.

Από την εκδήλωση για την “Καθαρή Ενέργεια” στο ΚΑΜ τον Σεπτέμβρη του 2017
Δύο τα μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων που τοποθετήθηκαν στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων για την ομιλία Τσίπρα

Θυμόμαστε βεβαίως και τις επισκέψεις του κ. Τσίπρα πριν γίνει πρωθυπουργός. Τότε, αν και υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι της προσωπικής του ασφάλειας, δεν υπήρχαν ούτε αστυνομικοί, ούτε ακραία μέτρα ασφαλείας.

Αλλά οι εποχές άλλαξαν…

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ 4 πολίτες  προσήχθησαν από τις Αρχές επειδή διαμαρτύρονταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...