Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Απ. Τζιτζικώστας από Πλατεία Δημοτικής Αγοράς: “Σκοπός μας να λήξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την καταστρεπτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ” | Φωτορεπορτάζ

Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στα Χανιά ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας έφθασε στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς περίπου στις 12 το μεσημέρι λόγω καθυστέρησης της πτήσης του. Δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης ήταν και το πρώην στέλεχος των ΑΝ.ΕΛΛ. Κώστας Γύπαρης ο οποίος πριν μεταπηδήσει στους ΑΝ.ΕΛΛ. ήταν για χρόνια στέλεχος της Ν.Δ.

Σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στα Χανιά από όπου έχει και ρίζες ενώ είπε ότι και στα Χανιά υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να αλλάξουν τα πάντα στη Νέα Δημοκρατία για να προχωρήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μπροστά.

Ζητούμενο είναι, όπως είπε, η δημιουργία μιας ελκυστικής Νέας Δημοκρατίας που θα είναι ικανει να ξανακερδίσει τη χαμένη εμπιστοσύνη των Ελλήνων και Ελληνίδων.

Όσον αφορά τα σενάρια περί αποχώρησης υποψηφίου από την κούρσα των εκλογών, τα διάψευσε και είπε ότι όσοι τα διακινούν το κάνουν εκ του πονηρού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Δημοτική Αγορά χαιρέτισε πολλούς πολίτες και καταστηματάρχες και επαναλάμβανε ότι σκοπός του είναι να λήξει όσο πιο γρήγορα την καταστρεπτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρκετοί πολίτες του τόνισαν ότι υποφέρουν από τις πολιτικές λιτότητας και ζήτησαν, εφόσον κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές και γίνει πρωθυπουργός να τα αλλάξει όλα εις όφελος των δοκιμαζόμενων πολιτών.

Ο κ. Τζιτζικώστας, μετά το τέλος της περιοδείας του στη δημοτική αγορά κατευθύνθηκε προς το ναό των Εισοδίων όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό.

"google ad"

Στη συνέχεια αναχώρησε προς Καστέλι Κισσάμου όπου θα έχει συνάντηση με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο στη Μητρόπολη ενώ αργότερα θα κατευθυνθεί προς την καφετέρια “Στέκι” όπου θα μιλήσει με φίλους και υποστηρικτές του.

 

 

Γιάννης Αγγελάκης

Ο Γιάννης Αγγελάκης σπούδασε Μέσα Ενημέρωσης και Πολιτισμικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton και ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του σε επίπεδο MPhil στο Κέντρο για τις Σύγχρονες Πολιτισμικές Σπουδές (CCCS) του Πανεπιστήμιου του Birmingham. Περισσότερα άρθρα και δημoσιεύσεις μου εδώ

Recent Posts

Σούδα: Το μυστικό του κρηπιδώματος Κ-14 και το θηριώδες Αϊζενχάουερ

Η βάση της Σούδας είναι ίσως η μοναδική βάση στη Μεσόγειο που μπορεί να φιλοξενήσει πυρηνοκίνητα αεροπλανοφόρα. Δένουν…

2 mins ago

Χανιά: Ένας 15χρονος ξυλοκόπησε τη γιαγιά του – Θύμα οικογενειακής βίας στο παρελθόν ο ανήλικος

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικοενειακής βίας με πρωταγωνιστή ανήλικο και θύμα τη γιαγιά του, εκτυλίχθηκε χθες…

11 mins ago

Απεργία και στα πλοία την Πρωτομαγιά – Οι αλλαγές στα δρομολόγια

Τη συμμετοχή της στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ αποφάσισε η…

12 mins ago

Χανιά: Σοβαρός τραυματισμός στο μάτι εργαζόμενου στην αποκομμιδή από καυστικό υγρό

Σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη το πρωί της Μ. Τρίτης στα Χανιά, καυστικό υγρό χύθηκε στο…

13 mins ago

Πρωτομαγιά: Παραλύει την Μεγάλη Τετάρτη η χώρα – Τα απεργιακά καλέσματα στα Χανιά

Μπορεί η αργία της Πρωτομαγιάς να έχει μετατεθεί με υπουργική απόφαση την Τρίτη 7 Μαΐου…

23 mins ago

Διαμαρτυρία vegans το απόγευμα στο Σύνταγμα ενάντια στο σούβλισμα των αρνιών το Πάσχα

Η Vegan Life NGO διοργανώνει για δεύτερη χρονιά διαμαρτυρία «ενάντια στην σφαγή 2 εκατομμυρίων και…

34 mins ago

This website uses cookies.