ΕΛΛΑΔΑ

Αριέλ Λεκαδίτης: Σάλος από εμετικές αναρτήσεις του εβραιοφασίστα συγγραφέα για τη Γάζα – H αμετανόητη «εβραϊκή υπερηφάνειά» του και το χαστούκι από τον εκδοτικό οίκο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει χυδαία ανάρτηση του συγγραφέα Αριέλ Λεκαδίτη για τις σφαγές των IDF στη Γάζα και την τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή που συντελείται εκεί, ώστε οι εκδόσεις Αρμός να προχωρήσουν στη διακοπή της συνεργασίας τους. Εκεί που όλοι βλέπουν συντρίμμια και καταστροφή, ο συγγραφέας είδε «οικόπεδα»…

Ο «άνθρωπος» των γραμμάτων Άριελ Λεκαδίτης ποστάροντας μια εικόνα της κατεστραμμένης Γάζας πανηγύριζε με χυδαία σχόλια, ξεχνώντας προφανώς την ανθρώπινη μορφή του, γιατί ανθρώπινη υπόσταση μάλλον δεν διαθέτει με τέτοια σχόλια για το λουτρό αίματος και τα συντρίμμια στη Γάζα. Στη συνέχεια κατέβασε την ανάρτηση, αλλά μάλλον αγνοεί, παρότι αυτοπροσδιορίζεται ως συγγραφέας, ότι «scripta manent».

Οι εκδόσεις Αρμός σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι  η απόφαση ελήφθη «μετά τις πρόσφατες δημόσιες χυδαίες αναρτήσεις του συγγραφέα, το περιεχόμενο των οποίων έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες των Εκδόσεων Αρμός. Ο εκδοτικός μας οίκος, με μακρά παράδοση στον χώρο του ελληνικού βιβλίου, δεσμεύεται στην προώθηση του πολιτισμού και του εποικοδομητικού διαλόγου».

Με σεβασμό στην πνευματική μας κληρονομιά και στο αναγνωστικό μας κοινό, δηλώνουμε κατηγορηματικά πως αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τις εκφρασθείσες απόψεις του κ. Λεκαδίτη» υπογραμμίζουν οι εκδόσεις Αρμός.

Την ίδια ώρα ο… συγγραφέας ,εμφανίστηκε αμετανόητος και αντί να ζητήσει έστω συγγνώμη, δήλωσε: «Προχωράμε κανονικά με εβραϊκή υπερηφάνεια και ισραηλινό σθένος» και λίγο μετά κατά το ναζιστικό σύνθημα “Η Γερμανία πάνω από όλα είπε: “Το Ισραήλ πάνω από όλα”

Τι άλλο να σχολιάσε κανείς, εξάλλου η φωτογραφία του Νετανιάχου που χρησιμοποιεί ως φωτογραφία του προφίλ του στα social media τα λέει όλα.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Έρχεται ο ατομικός ηλεκτρονικός φάκελος για κάθε φορολογούμενο

Στη δημιουργία ψηφιακού φορολογικού φακέλου για κάθε Έλληνα φορολογούμενο προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων όπως αποκαλύπτει το στρατηγικό σχέδιο…

2 hours ago

Κάτοικοι Λενταριανών κινητοποιούνται ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Οι κάτοικοι των Λενταριανών έχουν συστήσει επιτροπή αγώνα με στόχο την απομάκρυνση των κεραιών κινητής…

2 hours ago

Τον πρόδωσε η καρδιά του μέσα στο σπίτι του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 53χρονος χθες Κυριακή, στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ο…

2 hours ago

Εξαφάνιση 42χρονου: η εν διαστάσει σύζυγος η τελευταία επαφή του

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια ενός 42χρονου στο Ηράκλειο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα…

2 hours ago

Εκδήλωση με θέμα «Υπερτουρισμός: ευκαιρία ή απειλή για τον τουρισμό;»

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Η Νέα Αριστερά Χανίων, θέλοντας να συμβάλει στη δημιουργία ενός πραγματικού…

2 hours ago

Gen Z, η ευαίσθητη και αγχωμένη γενιά

Η Αναστασία Βενετή μας αναλύει τα ευρήματα από την έρευνα του Eteron που αφορά τον…

2 hours ago

This website uses cookies.