Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Γενικό το κακό, μετά τη Ρόδο και στην Κρήτη κρούσματα σε ξενοδοχεία

Δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας έχουν εμφανιστεί και στην Κρήτη το τελευταίο διάστημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για τουρίστες σε ξενοδοχεία.
Τα πιο πολλά κρούσματα έχουν εμφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων.
Τα περιστατικά εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα, όπως στις Βρύσσες, τον Κουρνά, την Αλμυρίδα, και στο Βάμο.
Όμως, από τη γαστρεντερίτιδα δεν έχουν γλιτώσει και αρκετοί ντόπιοι.
Στο Κέντρο Υγείας Βάμου οι γιατροί καταβάλλουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετηθούν και να ανακουφίσουν τα συνεχή περιστατικά των ασθενών που καταφθάνουν καθημερινά.
Σημειώνεται ότι εκατοντάδες περιστατικά καταγράφηκαν από τα μέσα Αυγούστου σε ξενοδοχείο στη Ρόδο, θέμα που απασχόλησε τα γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά τις καταγγελίες γάλλων τουριστών.
Τελικά και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν επρόκειτο για δηλητηρίαση, αλλά για ήπιας μορφής ιογενή γαστρεντερίτιδα, που μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Πηγή: onmed.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Εκλέγουν αντιπρόεδρο στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

Ειδική συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων που καλείται, την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 15.00…

14 mins ago

Πώς και γιατί αριστερόστροφα κόμματα έχασαν τις ρίζες τους στα λαϊκά στρώματα

Η μεθοδολογία των «πολιτικών διαιρετικών τομών» αποσκοπεί στην απευθείας σύγκριση των κομματικών συστημάτων διαφορετικών χωρών.…

15 mins ago

Το τρίπτυχο «σεξ, περιπέτεια, χρήμα» καθορίζει τη ζωή των νέων – Οι προτάσεις των ειδικών για την αντιμετώπιση της «άγουρης» παραβατικότητας

Τη ριζική αλλαγή στα οικογενειακά και κοινωνικά πρότυπα και την αντικατάσταση του τρίπτυχου «σεξ, περιπέτεια…

20 mins ago

Γιατί η συνθηκολόγηση του 2015 βρίσκεται στον πυρήνα της ηγεμονίας της ΝΔ και οδηγεί στη διάλυση τον ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιάννη Αγγελάκη Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σχεδόν μετεωρική. Από ένα κόμμα που με…

33 mins ago

Εγκαταλείπουν το κρέας, επιστρέφουν στα όσπρια

Αλλάζουν οι διατροφικές συνήθειες των ελληνικών νοικοκυριών, για δύο βασικούς λόγους, με βασικότερο τον πρώτο:…

2 hours ago

Κλείνουν και τα σημεία πώλησης εφημερίδων λόγω της τεκμαρτής φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών

Η «επί δικαίους και αδίκους» τεκμαρτή φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών δημιουργεί -μεταξύ άλλων- θανάσιμο κίνδυνο…

2 hours ago

This website uses cookies.