“Αλλάξτε τον τρόπο και την περίοδο συλλογής του ελαιοκάρπου. Μην περιμένετε να μαζέψετε τις ελιές σας.
Εξηγεί πάντως ότι το παραγόμενο ελαιόλαδο στην Κρήτη είναι για αγορές του εξωτερικού που ζητάνε κάτι συγκεκριμένο και όχι για εξαγωγή σε οποιαδήποτε χώρα.
Το χρυσάφι της κρητικής γης δοκιμάζει στο Ινστιτούτο Υποτροπικών Φυτών και Ελιάς ομάδα γευσιγνωστών από πέντε χώρες, προκειμένου να ενημερωθούν για την ποιότητά του, τις καλλιεργητικές τεχνικές για την παραγωγή του και τις δράσεις τους Ινστιτούτου για την ελιά και το ελαιόλαδο.
Παντελής Γιαΐτσης
«Δεν θα δείτε ποτέ από εμένα και το ΠΑΣΟΚ να πάμε στο παρασκήνιο, να κάνουμε…
«Κίνημα Δημοκρατίας» είναι το όνομα του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη όπως ανακοίνωσε, εν μέσω χειροκροτημάτων, στο Ίδρυμα…
Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του…
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων, με θύματα δύο πεζούς που…
Τα 18,8 δισ. ευρώ προσέγγισαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στη χώρα μας την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2024,…
Μια 27χρονη γυναίκα που κατήγγειλε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση όσο εκείνη ήταν μόλις…
This website uses cookies.