“Αλλάξτε τον τρόπο και την περίοδο συλλογής του ελαιοκάρπου. Μην περιμένετε να μαζέψετε τις ελιές σας.
Εξηγεί πάντως ότι το παραγόμενο ελαιόλαδο στην Κρήτη είναι για αγορές του εξωτερικού που ζητάνε κάτι συγκεκριμένο και όχι για εξαγωγή σε οποιαδήποτε χώρα.
Το χρυσάφι της κρητικής γης δοκιμάζει στο Ινστιτούτο Υποτροπικών Φυτών και Ελιάς ομάδα γευσιγνωστών από πέντε χώρες, προκειμένου να ενημερωθούν για την ποιότητά του, τις καλλιεργητικές τεχνικές για την παραγωγή του και τις δράσεις τους Ινστιτούτου για την ελιά και το ελαιόλαδο.
Παντελής Γιαΐτσης
Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα 80…
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν παρατηρήθηκαν πυκνοί καπνοί στην περιοχή…
«Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια…
Ο πατέρας του πρωταθλητή τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις τους μετά…
Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ ενέκρινε…
Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην Ελλάδα εκδηλώθηκε αστραπιαία μετά το…
This website uses cookies.