Η γευστική δοκιμή του φρέσκου ελαιόλαδου (Αγουρέλαιο) από μικρούς παραγωγούς και μέλη του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας με τη συνεργασία ειδικών στο ελαιόλαδο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Capritzioza στα Χανιά χθες το βράδυ.
Δημητριάδη Γιώργο από τη Biolea, και Λιονάκη Σπύρου, γεωπόνο καθηγητή δενδροκομίας Τ.Ε.Ι Κρήτης.
Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον κόμβο…
Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, επανέρχεται με νεότερο έγγραφο του, που απέστειλε στον Υπουργό…
Προβολή και συζήτηση αφιερωμένη στον κρητικό Λαβύρινθο, μυθολογικό και πραγματικό, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη…
Ακόμα και τα ίδια του τα εγγόνια, τέσσερα στον αριθμό, «έβλεπε» σεξουαλικά ηλικιωμένος, ο οποίος…
Ο Γιώργος Λιμαντζάκης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιστορικού Μουσείου Αρμένων, έχει καταγγείλει μια σειρά…
Με ανοικτή επιστολή προς τον Δήμο Πλατανιά, κάτοικοι και σύλλογοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία…
This website uses cookies.