Η γευστική δοκιμή του φρέσκου ελαιόλαδου (Αγουρέλαιο) από μικρούς παραγωγούς και μέλη του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας με τη συνεργασία ειδικών στο ελαιόλαδο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Capritzioza στα Χανιά χθες το βράδυ.
Δημητριάδη Γιώργο από τη Biolea, και Λιονάκη Σπύρου, γεωπόνο καθηγητή δενδροκομίας Τ.Ε.Ι Κρήτης.
«Ήταν δεμένος από την μέση και στους βραχίονες είχε σημάδια περιμετρικά, σαν μελανιές». Με αυτές…
Του Γιώργου Ουρανού, Ψυχολόγου Βαθιά μας πεποίθηση είναι το ότι, το μέλλον μιας κοινωνίας ή…
Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ανακοίνωσε ότι η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων για το 2025 ξεκινά…
Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ και προς την κατεύθυνση του Make America Great Again…
Η απόφαση του Έλον Μασκ να φιλοξενήσει τη γερμανίδα ακροδεξιά ηγέτη Άλις Βάιντελ σε ζωντανή μετάδοση στο…
«Ο Κώστας Σημίτης σε συνέχεια της πολιτικής και των έργων του Ανδρέα Παπανδρέου κατάφερε να…
This website uses cookies.