Συγκλονίζει το κείμενο μιας επιζήσασας από το τραγικό δυστύχημα στα Τεμπη. «Η ζωή μου δεν θα είναι ίδια με πριν», γράφει η Ελίνα μια εβδομάδα μετά την τραγωδία.
Το κείμενο παρουσίασε η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» με τα λόγια της Ελίνας να αποτελούν «γροθιά στο στομάχι».
«Πέρασε μία εβδομάδα. Για μένα είναι σαν να πέρασαν μήνες. Σταμάτησε λίγο απότομα η ζωή μου. Δεν θυμίζει ίδια με πριν», γράφει.
Και συνεχίζει: «Η καθημερινότητα δεν είναι ίδια δυστυχώς. Δεν κατάφερα να γυρίσω στη δουλειά, δεν κατάφεραν να κοιμηθώ, δεν κατάφερα να φάω το αγαπημένο μου φαγητό έστω να πάρω τα χάπια μου. Δεν κατάφερα να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, δεν κατάφεραν να βγω στο μπαλκόνι να δω ότι η ζωή συνεχίζεται, όπως είπαν όλοι. Μάλλον για σας…».
«Λες, τουλάχιστον κατάφερα να ζήσω. Εμείς όμως ακόμη δεν ζούμε, απλά επιβιώνουμε. Οι εικόνες παραμένουν στο μυαλό καρφωμένες. Η μυρωδιά έρχεται πολλές φορές ξανά στην επιφάνεια. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά στ’ αυτιά. Βουητό. Συνεχίζει ο ίδιος εφιάλτης για εμάς, αλλά δεν τα παρατάς. Όχι για σένα, αλλά γιατί έζησες για να διεκδικήσεις αυτά που έχασαν τα παιδιά που έφυγαν. Να διεκδικήσεις να ζήσεις σε μία χώρα με ασφάλεια. Αστείο; Ευχαριστούμε Ελλάδα», καταλήγει η Ελίνα.
Η Ελίνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χρειάζεται υποστήριξη ψυχολόγου μετά τα όσα έζησε.
Παρά τις εξαγγελίες της Πολιτείας πως κλιμάκια ψυχολόγων θα βρίσκονται κοντά στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και των ανθρώπων που επέζησαν από το μοιραίο τρένο, ο πατέρας της Ελίνας κατήγγειλε ότι η κόρη δεν κατάφερε να βρει κάποιον υπεύθυνο όταν κάλεσε στη Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306.
Με καιρό που θυμίζει άνοιξη αποχαιρέτησε το 2024 τα Χανιά, δίνοντας την ευκαιρία σε ντόπιους…
Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει στο Ρέθυμνο ότι είναι αλήθεια η απώλεια του Μιχαήλ-Αλέξανδρου Μπιλανάκη!…
Οι απαράδεκτες ελλείψεις στον τομέα των προνοιακών δομών, για τους ηλικιωμένους ανθρώπους, που δεν έχουν οικογενειακό περιβάλλον για να τους…
«Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς καλεί τους ψηφοφόρους να μην αφήσουν τους ιδιοκτήτες των καναλιών κοινωνικής…
Με την έλευση του νέου έτους, έρχονται οι αργίες και αρκετά τριήμερα που μπορούν οι εργαζόμενοι να τα εκμεταλλευτούν…
Παρέχεις την εργασία σου. Και αντί να πληρωθείς γι’ αυτό, πληρώνεις! Πως γίνεται αυτό; Είναι…
This website uses cookies.