Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της πίτσας βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας
Μια Ιταλίδα πέθανε, αφού άρχισε να έχει σπασμούς μετά από κατανάλωση πίτσας με χαλασμένη σάλτσα τσίλι σε εστιατόριο.
Το ζευγάρι γευμάτιζε στην πόλη Αριάνο Ιρπίνο της νότιας Ιταλίας το βράδυ του Σαββάτου και επέστρεψε στο σπίτι του χωρίς κάποιος από τους δύο να εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.
Το επόμενο πρωί, ωστόσο, αρρώστησαν και οι δύο και συνέχισαν να αισθάνονται αδιαθεσία μέχρι χθες, οπότε και εισήχθησαν στο νοσοκομείο με σπασμούς, γράφει η Daily Mail.
Η 46χρονη Τσεραλντίνα Κορσάνο άφησε την τελευταία πνοή της λίγο αργότερα από τροφική δηλητηρίαση από αλλαντική τοξίνη, μια νευροτοξική πρωτείνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium botulinum και το οποίο βρέθηκε στη σάλτσα τσίλι που είχε πάνω της η πίτσα.
Έκλεισε το εστιατόριο
Ο σύζυγός της, ο 52χρονος Άντζελο Μενίνιο, νοσηλεύεται επίσης σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο εστιατόριο έκλεισε μέχρι νεωτέρας, με διαταγή της εισαγγελίας της περιοχής.
Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της πίτσας βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας με τον δικηγόρο της οικογένειας να τονίζει ότι χρησιμοποιήθηκαν και από πολλούς άλλους πελάτες, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.
Την επιβεβλημένη ανάγκη παράτασης της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο πέραν της 30ης/11/2024, φέρνει στη Βουλή των…
Συμβουλές προς τους καταναλωτές, κατά τη διάρκεια των φετινών εκπτώσεων της Black Friday και της…
Από το βιβλίο του Γιώργου Χαρβαλιά "Αίμα, λήθη και υποτέλεια - Η άγνωστη ελληνογερμανική ιστορία...":…
του Θάνου Καμήλαλη Η Ελλάδα είναι σταθερά η χώρα με το υψηλότερο κόστος στέγασης σε σχέση…
Το Σάββατο το βράδυ ήμουν στον Σταυρό του Νότου, όπου εμφανίστηκαν οι Σπύρος Γραμμένος και…
Φίλες και φίλοι, σας γράφω σήμερα πίτες γλυκές που έχω φτιάξει και έχουν πάντα επιτυχία.…
This website uses cookies.