Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Δημήτρης Καζάκης: «Δεν έχει πάτο αυτό που περνάμε»

«Δεν έχει ξαναβιώσει τέτοια κατάρρευση η ελληνική οικονομία σε ομαλές συνθήκες ή σωστότερα σε μη πολεμικές συνθήκες.» Τοποθέτηση μεταξύ άλλων στον SUPER FM 89.6 του προέδρου του ΕΠΑΜ κ. Δημήτρη Καζάκη που προχθες βρέθηκε στα Χανιά για προεκλογικη εκδήλωση του κόμματος του.

Ο κ. Καζάκης τόνισε επίσης πως ενόψει ευρωεκλογών αυτό που διακυβεύεται είναι η επιβίωση της χώρας και του λαού, σημειώνοντας πως αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας «έχει να κάνει με τις παγκόσμιες αγορές δηλ με τις τεράστιες συγκεντρώσεις κεφαλαίου και χρήματος, το μονοπώλιο στην πραγματικότητα του χρήματος και του κεφαλαίου που αποζητά να κερδίσει σε βάρος της ζωής λαών, περιοχών, αλλά ακόμα ακόμα του πλανήτη του ίδιου.»

Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ σημείωσε χαρακτηριστικά πως αυτή η κρίση που περνά η Ελληνική κοινωνία «δεν έχει πάτο ή πιο σωστά ο πάτος είναι η πλήρης αποδιοργάνωση και διάλυση της ελληνικής επικράτειας. Δεν είναι θέμα ξένων συμφερόντων είναι τα οργανωμένα συμφέροντα της παγκόσμιας αγοράς και αυτό έχει ενσωματώσει πλήρως και την κυβερνώσα τάξη της Ελλάδας.»

Σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τα ευρήματα τους ο κ. Καζάκης είπε πως «οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες και κάλεσε τους πολίτες να μην τις παίρνουν σοβαρά».

Τέλος σημείωσε πως οι Έλληνες ξεχνάνε γρήγορα  και έφερε ως παράδειγμα τις προσπάθειες του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του Γιώργου Καρατζαφέρη που κάνουν προσπάθειες να επανακάμψουν και να εμφανιστούν ξανά στα πολιτικά πράγματα της χώρας

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ξεκινά η νέα κατασκηνωτική περίοδος για την Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση του Καλάθα

Με πυρετώδεις ρυθμούς και τις καλύτερες προδιαγραφές συνεχίζεται η προετοιμασία από τον Δήμο Χανίων και…

10 mins ago

Ετσι γίνεται το «μασάζ» από την ΤΕΡΝΑ στην Κρήτη

Του Μάριου Διονέλλη Αποκαλυπτική για τις μεθοδεύσεις κατευνασμού των αντιδράσεων για τα φαραωνικά έργα βιομηχανικών…

15 mins ago

Στη φίλη της Οδού Κορνάρου (Φανή Παρασκάκη)

Της Νότας Ντουντουλάκη Εχω την αίσθηση πως , φεύγοντας οι άνθρωποι που για χρόνια υπήρχαν…

31 mins ago

Η ώρα της Ουγγαρίας: Ο ευρωσκεπτικιστής Ορμπάν αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ

Με το σύνθημα «Να κάνουμε ξανά μεγάλη την Ευρώπη» («Make Europe Great Again», διασκευή του…

2 hours ago

Θεσσαλονίκη: Αγκαλιά o οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού μαζί με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ και τον επικεφαλής της Pfizer στο Europride

Στην παρέλαση του Europride το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε ο οικονομικός σύμβουλος του…

2 hours ago

Σπιτικές προτάσεις

Χοχλιοί μπουμπουριστοί Τώρα οι χοχλιοί είναι στουμπωμένοι. Τους καθαρίζομε με το μαχαίρι βγάζοντας την μεμβράνη…

2 hours ago

This website uses cookies.