ΤΟΠΙΚΑ

Δημοσιογράφοι από Αυστραλία και Γερμανία στα Χανιά για την υπόθεση εμπορίας βρεφών και παράνομων υιοθεσιών – Παραδόθηκε μωρό στους γονείς του

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον διεθνώς για την υπόθεση με τις παρένθετες μητέρες και την εμπορία βρεφων στα Χανιά αφού μεταξύ των πελατών της κλινικής είναι και πολίτες άλλων χωρών από την Ευρώπη, αλλά και από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα στο νοσοκομείο Χανίων βρέθηκαν δημοσιογράφοι από τρία μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας, το Channel 7, το Channel 9 και το Channel 10 ενώ έρευνα διεξήγαγε τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά και η ανταποκρίτρια της Bild Λιάνα Σπυροπούλου.

Σημειώνουμε ότι σήμερα έγινε εξέταση DNA σε τρία ζευγάρια για να αποδειχθεί ότι τα βρέφη είναι δικά τους με το ένα ζευγάρι από την Αυστραλία μάλιστα να λαμβάνει το μωρό του το οποίο νοσηλευόταν στη Μονάδα Νεογνών.

Σε σχετική ενημέρωση των δημοσιογράφων προχώρησε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας.

Ενδιαφέρον για την υπόθεση έχει δείξει και η πρεσβεία της Αυστραλίας που ζητά από τις αρχές την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και την παράδοση των βρεφών στους γονείς τους.

Στα Χανιά βρίσκεται και δεύτερο ζευγάρι από την Αυστραλία ενώ μετά και τα δημοσιεύματα στη Γερμανία αναμένεται να εμφανιστούν στο προσκήνιο και άλλα ζευγάρια που θα αναζητήσουν πληροφορίες για τα παιδιά τους.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται τέσσερις λεχώνες και δύο επίτοκοι ενώ παραμένουν στη μονάδα νεογνών οκτώ μωρά.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε την Τρίτη ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής…

2 hours ago

Συνεχίζεται το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ που στον προγάμο τους χόρευαν τη «Δραπετσωνα» της φτωχολογιάς

Δεν έχει τέλος το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ. Τα social media έχουν πάρει φωτιά με χρήστες…

2 hours ago

Σε κλίμα συγκίνησης τα εγκαίνια του μνημείου για τα θύματα των εργατικών δυστυχημάτων στον Κρουσώνα

Ένα όραμα των συνδικαλιστών της Κρήτης και Ρόδου έγινε πράξη σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην…

2 hours ago

Χανιά: Σουηδός τουρίστας έκλεψε από κατάστημα με τουριστικά – Πιάστηκε λόγω θράσους

Ένα περιστατικό κλοπής με πρωταγωνιστή έναν Σουηδό τουρίστα σημειώθηκε χθες στην παλιά πόλη των Χανίων.…

3 hours ago

Πληθαίνουν τα καλέσματα για τη συγκέντρωση για την Παλαιστίνη και ενάντια στο 3ήμερο συνέδριο του ΝΑΤΟ στα Χανιά

Το Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών Χανίων στηρίζει το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην Αντιστεκόμενη…

3 hours ago

This website uses cookies.