ΤΟΠΙΚΑ

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο κρασί 10 και 11 Δεκεμβρίου

Το Wines of Crete σε συνεργασία με την Genius in Gastronomy διοργανώνουν θεματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για το κρητικό κρασί που θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες σε όσους το παρακολουθήσουν. Το πρώτο σεμινάριο θα είναι διήμερο, διάρκειας 6 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στα όμορφα Χανιά.

Πληροφορίες και εγγραφή ΕΔΩ https://www.more.com/seminar/woclabchania/

Ημερομηνίες: Τρίτη 10 & Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024

Ωράριο: 19:00 – 22:00

Τοποθεσία: Εστιατόριο Maiami (Ακτή Μιαούλη & Μεσολογγίου, Χανιά)

Θεματικές σεμιναρίου:

  • Service κρασιού
  • Wine & food pairing
  • Διαμόρφωση wine list.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης, του τουρισμού και σε όσους εργάζονται σε κάβες.

Κόστος διημέρου: 50€

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες και κρατήσεις ΕΔΩ https://www.more.com/seminar/woclabchania/

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δυο λόγια για τον εισηγητή:

Ο Γιώργος Λούκας έχει ιδρύσει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που έχει σαν αντικείμενο τα σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά courses & τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπύρα και τ’ αποστάγματα.

Είναι Wine Education & Development Consultant στην εταιρεία Deals Sa. Ανακηρύχθηκε Καλύτερος Έλληνας Sommelier και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Sommelier το 2002 και στον Παγκόσμιο το 2004. Έχει υπάρξει Κριτής Διεθνών Διαγωνισμών Κρασιού και αρθρογραφούσε σε γνωστά περιοδικά σε σχέση με το κρασί και τα αποστάγματα. Τα τελευταία χρόνια προετοιμάζει υποψήφιους διαγωνιζόμενους σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς. Από το 2019 έως το 2022 ήταν επισήμως ο προπονητής την εθνικής ομάδα sommelier.

Συνεργάζεται με γνωστούς ξενοδοχειακούς ομίλους ενώ εδώ και 9 χρόνια έχει την ευθύνη του food pairing στη μεγαλύτερη γαστρονομική εκδήλωση στην Ελλάδα, το Sani Gourmet Festival. Επίσης έχει υπάρξει σύμβουλος οίνου σε δύο από τα πιο αναγνωρισμένα και βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin, «Σπονδή» και «Funky Gourmet». Από το 2017 είναι επίσημος brand ambassador του γνωστού αυστριακού οίκου ποτηριών κρασιού Riedel και ήταν μέλος της A.S.I. Didactic Committee από τον Ιούλιο 2017- Δεκέμβριο 2020.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Πράσινο Φως από το ΣτΕ για το Αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΧ στον Σταυρό

Η συνέχιση του έργου του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΧ στον Σταυρό προχωρά κανονικά, καθώς το Συμβούλιο…

23 mins ago

Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η Όλγα Κεφαλογιάννη κατά του Μάτσα

Η Ολγα Κεφαλογιάννη, κατέθεσε σήμερα, κατά πληροφορίες, την αίτηση διαζυγίου κατά του Μίνωα Μάτσα. Η…

25 mins ago

Απομάκρυνση Γερμανών δημοσιογράφων από τη συνάντηση Μπέρμποκ-Γουάνγκ Γι μετά τις αναφορές για εμπλοκή της Κίνας στον πόλεμο της Ουκρανίας

Σύμφωνα με την εφημερίδα Handelsblatt, Γερμανοί δημοσιογράφοι φέρονται να εκδιώχθηκαν από τη συνάντηση μεταξύ της υπουργού Εξωτερικών, Αναλένα…

36 mins ago

Κώστας Βαξεβάνης: «Η ανελευθερία παρήχθη και με δική μας ευθύνη, με την αυτολογοκρισία»

Για τη δημοσιογραφία και τα όνειρά του, τις 110 διώξεις μετά τις αποκαλύψεις, την πολιτική…

45 mins ago

Επετειακό μνημόσυνο για τα θύματα του ναυάγιου Ηράκλειον

Ο Σύλλογος θυμάτων οχηματαγωγού "Ηράκλειον" τελεί επετειακό μνημόσυνο την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό…

47 mins ago

Οι τιμές στα νεόδμητα ψηλότερα από το pick του 2007 – Η εικόνα στην Κρήτη

Μπορεί οι τιμές των ακινήτων να «τρέχουν» με μικρότερη ταχύτητα από το 2023, ωστόσο ειδικά…

47 mins ago

This website uses cookies.