ΤΟΠΙΚΑ

Διαδήλωση για τους νεκρούς του ναυαγίου της Πύλου με επίθεση στο περίπτερο της ΝΔ στα Χανιά – Τι δήλωσαν Μπακογιάννη, Βολουδάκη, Διγαλάκης

Δεκάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους σε μία πρώτη διαμαρτυρία στα Χανιά για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Οι διαδηλωτές διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης πριν καταλήξουν έξω από το Λιμεναρχείο στο Παλιό Λιμάνι.

Κατά τη διάρκεια της πορείας διαδηλωτές μοίραζαν φυλλάδια για τα όσα συνέβησαν.

Πάντως, δεν έλειψαν και τα επεισόδια αφού μία μικρή ομάδα στην ουρά της διαδήλωσης θεώρησε σκόπιμο να προκαλέσει καταστροφές στο περίπτερο της ΝΔ.

Έριξαν κάτω το προεκλογικό υλικό ενώ έγραψαν με σπρέι τη λέξη “δολοφόνοι”.
Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη, απείλησαν άτομα με ειδικές ανάγκες.
Είπε πιο συγκεκριμένα:

“Μία πορεία που έγινε από δήθεν δημοκρατικούς πολίτες, ευαισθητοποιημένους για το τραγικό συμβάν το οποίο συνέβη έξω από την Πήλο. Δεν αντιλαμβάνομαι με ποια λογική έρχονται να κάνουν ζημιά, να απειλήσουν άτομα με ειδικές ανάγκες στο περίπτερο της ΝΔ. Η βία δεν είναι ποτέ απάντηση σε κανένα πρόβλημα. Μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα καταλήγει στη βία. Η ΝΔ θα ξαναφτιάξει το περίπτερό της, θα ξαναμοιράσει τα ψηφοδέλτιά της και είναι έτοιμη για οποιονδήποτε διάλογο με επιχειρήματα.”

Η Σέβη Βολουδάκη από την πλευρά της δήλωσε:

Δήθεν ειρηνιστές, δήθεν διαμαρτυρόμενοι για το ναυάγιο της Πύλου επιτέθηκαν στο περίπτερο μας της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στα @Χανιά .Θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη των δραστών από όλα τα κόμματα. Δεν τους φοβόμαστε. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους. Η Δημοκρατία δεν φιμώνεται. Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις 25 Ιουνίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Βασίλης Διγαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή επίθεση στο περίπτερο της ΝΔ στην Πλατεία 1866 «μαρτυρά», ουσιαστικά, πώς αντιλαμβάνονται ορισμένοι τη Δημοκρατία. Τραμπούκικες και φασιστικές ενέργειες, διότι περί αυτού πρόκειται, δεν μας φοβίζουν. Αναμένουμε την άμεση καταδίκη από όλα τα κόμματα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για μία Ελλάδα ισχυρή. Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις 25 Ιουνίου.»

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ ο «επίδοξος δολοφόνος» του Τραμπ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ εμφανίζεται ο συλληφθείς ως επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ,…

44 mins ago

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο STAVROS BLUE MOON | Φωτός

Η εκδήλωση "STAVROS BLUE MOON", που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού, συγκέντρωσε εκατοντάδες…

54 mins ago

Υπερ-αδειοδότηση, υπερ-ανάπτυξη και πρωταθλητισμός στην εγκατάσταση έργων ΑΠΕ!

Της Βάννας Σφακιανάκη O Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) ανάρτησε στον ιστότοπό του τις…

59 mins ago

Κρήτη: Έπιασαν τους απατεώνες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη με λάφυρο χιλιάδες ευρώ

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, εξιχνιάστηκε μια υπόθεση απάτης που είχε ως…

1 hour ago

Η ΕΛΜΕ Χανίων ενάντια σε «Εκπαιδευτικούς Ομίλους», «Μέντορες» και «Ενδοσχολικούς Συντονιστές» στα σχολεία

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει την επιβολή «Εκπαιδευτικών Ομίλων», «Μέντορων» και «Ενδοσχολικών Συντονιστών» στα σχολεία, χαρακτηρίζοντας…

3 hours ago

Τεμπονέρας: “Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”

“Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ” ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Διονύσης…

3 hours ago

This website uses cookies.