Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Διευκρινίσεις Κουρουμπλή για το «τσιγαράδικο» στην Κρήτη – Δεν προκύπτει θέμα με τα τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ

Απαντήσεις για το θέμα του «τσιγαράδικου» που πιάστηκε στην Κρήτη έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 98,9», ο υπουργός σημειώνει πως δεν προκύπτει θέμα λαθρεμπορίου με βάση τις πληροφορίες του, σε κάθε περίπτωση η υπόθεση είναι στα χέρια του εισαγγελέα, συμπληρώνει.

Αναλυτικά, όπως δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής, «συλλαμβάνονται διαρκώς πλοία με λαθραία και το Λιμενικό Σώμα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Σε ό,τι αφορά στα τσιγαράδικα, επειδή πολλά λέγονται για το συγκεκριμένο πλοίο θα ήθελα να δηλώσω πως έγιναν οι έλεγχοι και δεν διαπιστώθηκε ότι στα αμπάρια του είχε όπλα ή ναρκωτικά.

Τα τσιγάρα διαπιστώσαμε, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, ότι εξήχθησαν από τη ΣΕΚΑΠ στο Μαυροβούνιο με νόμιμο τρόπο. Αλλά εύκολα μας αρέσει να λέμε “υπάρχει αυτό, υπάρχει εκείνο”. Οι πληροφορίες που έχω εγώ, και από το τελωνείο, είναι ότι δεν προκύπτει θέμα λαθρεμπορίου», αναφέρει ο υπουργός και προσθέτει:

«Τώρα έχουμε ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, διότι κάναμε πολύ περισσότερα από όσα φαντάζονται κάποιοι, γιατί ακριβώς θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και να έχουμε σαφή εικόνα. Η υπόθεση είναι στον εισαγγελέα. Άρα δεν χρειάζεται να κάνουμε υποθέσεις εργασίας», κατέληξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας…

3 hours ago

Αποτροπιασμός: Τρεις οι ανήλικοι της σεξουαλικής κακοποίησης από τον νονό και δάσκαλο μουσικής στο Ηράκλειο!

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος Ηρακλειώτης…

3 hours ago

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στα Χανιά – Η Κρήτη μετράει τρεις νεκρούς σε μια εβδομάδα

Την ώρα που η Κρήτη θρηνεί για την 26χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της…

3 hours ago

Ευχαριστήρια επιστολή στο προσωπικό των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων

Κύριε δ/ντά, Θέλω με την παρούσα, μέσω της έγκριτης εφημερίδας σας, να εκφράσω τα θερμά…

3 hours ago

Π. Πολάκης: Κλίκα εντός ΕΚΠΑ επιμένει για Βραχνή

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, σοβαρό ζήτημα προκύπτει για τον Υπουργό Παιδείας κ. Πιερρακάκη…

3 hours ago

Χάος στο UCLA: Επίθεση της Αστυνομίας σε χιλιάδες διαδηλωτές με πλαστικές σφαίρες | Ζωντανή μετάδοση

Χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες βρίσκονται στο campus του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UCLA), διαδηλώνοντας κατά του πολέμου…

6 hours ago

This website uses cookies.