ΤΟΠΙΚΑ

Δράσεις ενημέρωσης για την άνοια και την νόσο Alzheimer στα Χανιά

Με αφορμή τον Παγκόσμιο μήνα ν. Alzheimer το Κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και σε συνεργασία με το Δήμο Σφακίων & το Δήμο Αποκορώνου διοργανώνουν δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια και την ν. Alzheimer.

Πρόγραμμα:

Δήμος Σφακίων:

          20/9/2019 και ώρα 11.00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας Σφακίων ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Άνοιες και άνοια τύπου Alzheimer. Συμπτώματα, πρόληψη και αντιμετώπιση» με ομιλήτρια την κ. Τζανακάκη –Μελισσάρη Μαρία, Νευρολόγο- Ψυχίατρο.

          27/9/2019 και ώρα 9.00-14.00 στο χώρο του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σφακίων θα πραγματοποιηθούν ψυχοδιαγνωστικά τεστ μνήμης και νευροψυχιατρικός έλεγχος από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων (Ψυχίατρο, Ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό).   *απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 28250-91214

Δήμος Αποκορώνου:

          19/9/2019 και ώρα 18.00 μ.μ. Δημαρχείο Αποκορώνου (Βρύσες)-Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Άνοιες και άνοια τύπου Alzheimer. Συμπτώματα, πρόληψη και αντιμετώπιση» με ομιλήτρια την κ. Τζανακάκη –Μελισσάρη Μαρία, Νευρολόγο- Ψυχίατρο.

          28/9/2019 και ώρα 9.00-14.00 στο Δημαρχείο Αποκορώνου (Βρύσες) θα πραγματοποιηθούν ψυχοδιαγνωστικά τεστ μνήμης και νευροψυχιατρικός έλεγχος από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων (Ψυχίατρο, Ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό) *απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 28253-40322

Είσοδος Ελεύθερη σε όλες τις δράσεις

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα μια γυναίκα τυλιγμένη με τη…

3 mins ago

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Κάποιοι, είναι τόσο έντονη η…

18 mins ago

Αντώνης Καργιώτης: Η ώρα του εισαγγελέα για το “Blue Horizon”

Στην τελική ευθεία για την έκδοση βουλεύµατος από το Συµβούλιο Πληµµελειοδικών Πειραιά έχει µπει η δικαστική…

18 mins ago

Rosa Nera: Βαρδής Τσουρής, 4 Μάη, ημέρα μνήμης για το χανιώτικο κίνημα

Κείμενο συντρόφων του Βαρδή Τσουρή από την κατάληψη Rosa Nera: Επτά χρόνια από τον θάνατο…

21 mins ago

Κρήτη: “Ξεσκονίζουν” το πελατολόγιο της εγκληματικής ομάδας με τις χιλιάδες σφαίρες

Το «πελατολόγιο» της εγκληματικής ομάδας που διακινούσε από τις αρχές του 2024 μεγάλο αριθμό όπλων,…

21 hours ago

Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα: Οι πολιτικές πιέσεις στα μέσα ενημέρωσης αυξάνονται σ’ όλο τον κόσμο

Οι πολιτικές πιέσεις στα μέσα ενημέρωσης αυξάνονται σ’ όλο τον κόσμο, την ώρα που η…

21 hours ago

This website uses cookies.