Εγχείρημα Νϊκου Νικολόπουλου

Ξε-ΚΙΝΗΜΑ για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της χώρας και της παράταξης

Τη δημιουργία του νέου «ξε-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» ανακοίνωσε χθες βράδυ προς στελέχη και  φίλους του ο Bουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, λίγες ώρες πριν γίνουν οι εκλογές νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

Χθες σε μια κατάμεστη αίθουσα έδωσαν το παρόν και χαιρέτησαν οι πρώτοι πυρήνες από Αθήνα, Θεσσαλία, Ιόνια, Δυτική Ελλάδα και φυσικά την Πελοπόννησο.

Ο Νίκος Νικολόπουλος ήταν σαφώς συγκινημένος όταν ανέβηκε στο βήμα πίσω από το οποίο δέσποζε μια τεράστια προσωπογραφία του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, και με αναμνήσεις από την περίοδο της ιδρύσεως της Ν.Δ. τον Οκτώβριο του 1974, άρχισε την ομιλία του. Με τον υπαινικτικό αυτό τρόπο έδειξε πως είναι μέλος του κόμματος από τα γεννοφάσκια του και μια «ψευτοδιαγραφή» ,όπως την χαρακτήρισε ,δεν είναι ικανή να τον κάνει να σταματήσει να ασχολείται με το κόμμα αυτό. «Ξέρω από πού κρατάει η φύτρα μας. Δεν αισθάνομαι απλά, αλλά είμαι Νέα Δημοκρατία!» τόνισε για να ξεκαθαρίσει πως «δεν σκοπεύει να μεταπηδήσει σε άλλη πολιτική στέγη και κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε είναι στις σημερινές του προτεραιότητες η διεκδίκηση της δημαρχίας στην Πάτρα».

Επίσης , ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε – και με επιστολή που έστειλε σε όλους –από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που συνεδριάζουν σήμερα για την εκλογή του νέου Γραμματέα, να θέσουν το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου. Τόνισε μάλιστα, πως τα πράγματα «ήδη δεν είναι καλά» μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα. «Φαίνεται πως αυτό που εγώ είχα την τύχη η την ατυχία να διαπιστώσω από την πρώτη στιγμή και που οδήγησε να παραιτηθώ από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, το βλέπουν πλέον όλοι…» σημείωσε με νόημα, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει το παρών μετά την διαγραφή του, αλλά είναι ανάγκη, το κόμμα να πάρει θέση «για την απόφαση του Πρωθυπουργού να αφήσει την επαναδιαπραγμάτευση στην άκρη».

«Πίστευα και πιστεύω πως κανένα πρόσωπο και κανένας αρχηγός δεν μπορεί να αποφασίζει και να σέρνει μόνος του ολόκληρη την Νέα Δημοκρατία και τον κόσμο της – ο οποίος αντιπάλεψε τους επαχθείς μνημονιακούς όρους και έδωσε σκληρό αγώνα για να δείξει πως υπάρχει και ένας άλλος δρόμος ελπίδας μέσα στην Ευρώπη – σε πλήρη υποστολή των προεκλογικών δεσμεύσεων» υπογράμμισε.

Τέλος ο Νεοδημοκράτης Βουλευτής γνωστοποίησε στο πολυπληθές ακροατήριο το οποίο είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου, αλλά και τους χώρους γύρω από αυτό, την επιστολή που έστειλε στα κορυφαία και ιστορικά στελέχη  της Νέας Δημοκρατίας ονομαστικά στον καθένα ξεχωριστά με αφορμή την σημερινή συνεδρίαση.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα 80…

1 hour ago

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν παρατηρήθηκαν πυκνοί καπνοί στην περιοχή…

2 hours ago

Βιασμός 5χρονου: «Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;» – Τη Δευτέρα η δίκη γονιών και εκπαιδευτικών

«Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια…

2 hours ago

Τσιτσιπάς: Προπονείται ξανά με τον πατέρα του μετά το επεισόδιο μεταξύ τους – «Μου ζήτησε πολλές συγγνώμες, είναι καλό παιδί»

Ο πατέρας του πρωταθλητή τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις τους μετά…

2 hours ago

Σχιζοφρένεια: Εγκρίθηκε το πρώτο φάρμακο για την πάθηση μετά από 30 χρόνια – Δεν μεταβάλλει τα επίπεδα ντοπαμίνης

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ ενέκρινε…

2 hours ago

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην Ελλάδα εκδηλώθηκε αστραπιαία μετά το…

4 hours ago

This website uses cookies.