17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Εκδήλωση για την ΕΠΟΝ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Θερίσου

Ημερομηνία:

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην εκδήλωση που οργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στο Θέρισσο το Σάββατο 2 του Μάρτη στις 12 το μεσημέρι για το γιορτασμό της 70κοστής επετείου της ίδρυσης της θρυλικής ΕΠΟΝ, της Μαζικότερης οργάνωσης Νεολαίας σε όλες τις κατεχόμενες από τους χιτλερικούς χώρες της Ευρώπης.

Θα τιμηθούν οι ΕΠΟΝίτες που έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα: ΣΚΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΕΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΜΠΑΤΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΤΟΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΣΕΙΡΑΔΑΚΗ ΜΑΙΡΗ, ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΞΑΝΘΗΠΠΗ, ΜΠΟΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΝΤΑΜΠΗ ΑΘΗΝΑ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (Ψευδώνυμο Ηλέκτρα), ΗΛΙΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΤΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΙΡΗΝΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΡΩΜΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΝΤΑΝΟΛΕΩΝ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, ΤΣΙΤΖΙΦΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Καλούμε τους αγωνιστές απογόνους και φίλους τις Εθνικής Αντίστασης μαζί και τους νέους αγωνιστές και αγωνίστριες και όλους τους νέους που πλήττονται περισσότερο από το σημερινό αντιδραστικό καθεστώς των μνημονίων να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Το Δ.Σ. του Μουσείου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ