Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση στο Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων: Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας»

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων συνεχίζοντας  τις εκδηλώσεις  για τον εορτασμό της  «Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία», διοργάνωσε στο Β΄ ΚΑΠΗ της Νέας Χώρας , εκδήλωση- ομιλία  με τη διατροφολόγο Ελπίδα Βουτσαδάκη για τη σωστή διατροφή των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη   9 Οκτωβρίου 2013, παρουσία πολλών φίλων του ΚΑΠΗ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε  πλούσιο γλέντι με φαγητό  και τραγούδια από την χορωδία του ΚΑΠΗ .

 «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνομε για τα άτομα της τρίτης ηλικίας ,   προσφέροντας  από το περίσσευμα   της ψυχής μας και της αγάπη μας» χαρακτηριστικά δήλωσε  ο Δήμαρχος Χανίων,  Μανώλης  Σκουλάκης.

«Η ανταπόκριση των μελών του ΚΑΠΗ  σε κάθε εκδήλωση μας και η όρεξη τους για ζωή είναι αυτά που δίνουν στο ΚΑΠΗ τη θεσμική του υπόσταση και την αδιαμφισβήτητη πραγμάτωση του»,  κατέληξε ο Δήμαρχος Χανίων

H Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π, Χρύσα Χαριτάκη -Μακράκη φανερά συγκινημένη από την παρουσία τόσων πολλών φίλων του ΚΑΠΗ δήλωσε ότι ”Ο Δήμος Χανίων μέσω των 11 Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και των ποικίλων δράσεων που οργανώνει όπως οι “Σχολές Τρίτης Ηλικίας”,  προσπαθεί μέσα σε αυτή την βαθύτατη οικονομική κρίση οι ηλικιωμένοι να διατηρούν ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγείας και μια καλή ποιότητα ζωής ”.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Νίκος Ανδρουλάκης: Το στοίχημα είναι οι εθνικές εκλογές, δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ηθική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που έκοψε πρώτος το νήμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με αξιόλογη…

55 mins ago

Στο Κίεβο ο CEO των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών…

1 hour ago

FT: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τον Νοέμβριο το Pfizergate

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει ακρόαση για την υπόθεση σχετικά με τον χειρισμό της…

1 hour ago

Ο Ρωσικός Στρατώνας του Δήμου Χανίων ανοιχτός για τα παιδιά

Ο Ρωσικός Στρατώνας, χώρος που ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Χανίων με στόχο να φιλοξενήσει δράσεις που αναδεικνύουν την…

1 hour ago

Οικογένεια Μανιουδάκη: Παρά τη δίωξη για ανθρωποκτονία στους 4 αστυνομικούς, καμία πειθαρχική τιμωρία δεν τους έχει επιβληθεί

«Ενώ η άσκηση ποινικής δίωξης είναι ήδη γνωστή στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το…

2 hours ago

«Ξετυλίγοντας το κουβάρι της διαφορετικότητας»

Το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών και ο Συμβουλευτικός Σταθμός του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας της…

2 hours ago

This website uses cookies.