Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Εκπαιδευτική συνάντηση γονέων για τις “μαθησιακές δυσκολίες”

Το  «Κύτταρο Χαλέπας» στο πλαίσιο των κοινωνικών επιμορφωτικών του δράσεων διοργανώνει το β΄κύκλο  εκπαιδευτικών συναντήσεων για γονείς, με θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες».

Σημερα  Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα η κ. Δικαιούλια Πασχαλιά,Ειδική Παιδαγωγός και Οικογενειακή Σύμβουλος και η κ. Μαίρη Παρασκευοπούλου, Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια, θα προσπαθήσουν μέσα από τις εισηγήσεις τους και από τη συζήτηση που θα ακολουθήσει,να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως «Τι είναι οι Μαθησιακές Δυσκολίες;» «Πώς αντιμετωπίζονται;¨» «΄Η ύπαρξη σωστών χειρισμών».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται  σε  συνεργασία με την Ενορία Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στο  Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο  Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Χαλέπας και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας – Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης στις 12 Οκτωβρίου θα έκλεινε τα 100 του χρόνια | Βίντεο

Πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο μεγάλος Ελληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας. Η ειρωνεία είναι ότι από τις…

1 hour ago

ΗΠΑ: Πιθανή η πρόκληση πυρηνικού όλεθρου από το Ισραήλ

Δεν είναι καθόλου απίθανο το εφιαλτικό σενάριο ενός πυρηνικού όλεθρου στην Μέση Ανατολή, καθώς οι ΗΠΑ παραδέχονται…

1 hour ago

Νίκος Πλακιάς: «Όσο υπάρχει το αντίτιμο δεν θα πάω στη συναυλία» – «Δε μας χωρίζει τίποτα, ο πόνος είναι κοινός. Στα δικαστήρια θα μας βρουν όλους ενωμένους»

«Δεν έκανα κανένα βήμα πίσω. Εφόσον οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι η συναυλία τηρεί όλες τις προϋποθέσεις,…

1 hour ago

Το κόλπο γκρόσο γνωστού κρητικού επιχειρηματία – Πάνω από 20 εκατ. ευρώ ο κρυφός τζίρος

«Πάρτι» φοροδιαφυγής είχε στήσει επιχειρηματίας από την Κρήτη στο οποίο συμμετείχαν ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται…

1 hour ago

Νέες αφίξεις μεταναστών στη Γαύδο: Ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια νέα σειρά επιχειρήσεων διάσωσης μεταναστών στα ανοιχτά της Γαύδου, με τον…

2 hours ago

Σοκαριστικό βίντεο από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στις Βρύσες Αποκορώνου

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου 2024,…

2 hours ago

This website uses cookies.