Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Εκπομπή για τα Χανιά ετοιμάζει η Σουηδική κρατική τηλεόραση

Στα Χανιά βρέθηκε αυτές τις ημέρες, φιλοξενούμενη από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ομάδα Σουηδών της εταιρίας FREMANTLE MEDIA και του Κρατικού Καναλιού TV3 για μια σουηδική τηλεοπτική παραγωγή.

Η σειρά λέγεται «Οι πρώτες μου διακοπές» («Min första semester»), και ακολουθεί δύο ταξιδιώτες που για πρώτη φορά ταξιδεύουν από τη χώρα τους στο εξωτερικό. Καταγράφει τις εντυπώσεις, τις εμπειρίες και τα συναισθήματα των ταξιδιωτών στις πρώτες τους διακοπές. Οι ταξιδιώτες δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά πολίτες κάθε ηλικίας, ζευγάρια ή φίλοι.

Η εκπομπή θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο. Η ομάδα που μας επισκέφθηκε απαρτιζόταν από 8 άτομα – 6 άτομα από την παραγωγή, και 2 άτομα, οι πρωταγωνιστές της σειράς, που είναι ένα ζευγάρι παντρεμένο εδώ και χρόνια και κάνει τώρα το «ταξίδι του μέλιτος».

Τα γυρίσματα έγιναν κυρίως εντός της πόλης των Χανίων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Γεωργιούπολης, όπου και διέμειναν στο νεότευκτο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Άνεμος», ευγενική χορηγία της Διεύθυνσης του ξενοδοχείου, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Το τηλεοπτικό συνεργείο και τους ταξιδιώτες καλωσόρισε στα Χανιά ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο οποίος ευχαρίστησε την ομάδα για την προβολή των Χανίων μέσω της εκπομπής τους, και ευχήθηκε να επισκεφτεί ξανά στο Νομό, όχι για εργασία, αλλά για διακοπές.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Χανιά: Λουκέτο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ως Αθλητικό Κέντρο

Συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πραγματοποίησαν έλεγχο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ως Αθλητικό…

3 mins ago

Οι Έλληνες της ηλικιακής ομάδας 25 – 34 είναι οι πιο πιεσμένοι οικονομικά στην ευρωζώνη – Ζουν στα παιδικά τους δωμάτια

Το ποσοστό των εργαζόμενων νέων που ζουν με τους γονείς τους στην ΕΕ έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια,…

9 mins ago

ChatGPT-4ο: Επανάσταση στο AI – Τι υπόσχεται το νέο μοντέλο

Τη χρήση του δημοφιλούς chatbot της, ChatGPT, επεκτείνει η OpenAI λανσάροντας ένα νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που υπόσχεται…

1 hour ago

Σκάρλετ Γιόχανσον: Σε “πόλεμο” με το ChatGPT για τη φωνή της – Γιατί τους κατηγορεί

Φαινομενικά η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) δεν έχει κανένα κοινό χαρακτηριστικό με τη Sky, τη φωνητική βοηθό…

1 hour ago

Αντιπεριφέρεια Χανίων: Προσοχή σε απατεώνες που προσποιούνται τους υπάλληλους της Π.Ε. Χανίων

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων εφιστά την προσοχή πολιτών και επιχειρηματιών σχετικά με απόπειρες εξαπάτησης από…

1 hour ago

Χάρης Μαμουλάκης: Να γιατί κλείνουν άρον – άρον τη Βουλή

Σκοπιμότητες «βλέπει» πίσω από το κλείσιμο της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή, ενόψει ευρωεκλογών ο Χάρης…

1 hour ago

This website uses cookies.