Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Ενίσχυση της παρουσίας της Περιφέρειας Κρήτης στην εκτελεστική γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

Μέλος της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων ο Νίκος Γαγγιολάκης και μέλη του Πανελλαδικού Συμβουλίου οι Ιωάννης Αρνέλλος και Βαγγέλης Αστυρακάκης Κατά το 10ο Τακτικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο (2-3 Νοεμβρίου) στον Πειραιά εξελέγη η νέα Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος που θα επωμιστεί και το βάρος της προετοιμασίας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Με την παρουσία του Νίκου Γαγγιολάκη στην Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων και των Ιωάννη Αρνέλλου και Βαγγέλη Αστυρακάκη στο Πανελλαδικό Συμβούλιο του κόμματος ενισχύεται η περιφέρεια Κρήτης.

Η σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας που διαμορφώνεται ως έξης:

Γιάννης Τσιρώνης (συντονιστής), άγκυ Δούση και Μιχάλης Τρεμόπουλος (εκπρόσωποι Τύπου), Νίκος Γαγγιολάκης, Κώστας Καλογράνης και Δήμητρα Λυμπεροπούλου (τακτικά μέλη) και Κωνσταντίνος Μπούρας – Μαρία Πετεινάκη (αναπληρωματικά μέλη),

σηματοδοτεί μια νέα πορεία με πολλά νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις και τους δεσμούς του οικολογικού – πράσινου πολιτικού χώρου με την κοινωνία.

Με το 10ο Τακτικό Συνέδριο ολοκληρώνονται οι εσωκομματικές διαδικασίες και με γνώμονα τις πολιτικές δραστηριότητες, έτσι όπως αυτές ορίστηκαν στο συνέδριο του Ιουλίου, ξεκινάει η προετοιμασία των Οικολόγων Πράσινων για μια επιτυχή πορεία για το Ευρωκοινοβούλιο και τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Την προσεχή Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται η έναρξη της εσωκομματικής ψηφοφορίας που θα αναδείξει τις υποψηφιότητες του κόμματος για την ευρωλίστα.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί - όχι βέβαια πάντα -…

5 hours ago

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature Communications», εντόπισαν πρωτεΐνες στο αίμα οι…

5 hours ago

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική εκδήλωση  συζήτηση την Τετάρτη 22 Μαΐου…

5 hours ago

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος…

6 hours ago

Κουτσούμπας για Συμφωνία Πρεσπών: Ήταν απόφαση των ΗΠΑ και άλλων “συμμάχων” μας στο ΝΑΤΟ

«Το ΚΚΕ δεν έχει καμία δέσμευση απέναντι στην ΕΕ και μπορεί να αποκαλύπτει τις οδηγίες,…

6 hours ago

Τι θα ζητήσει ο Μητσοτάκης από την Κομισιόν για τις τιμές των πολυεθνικών

Το 78% των Ελλήνων πολιτών δηλώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, ότι η ακρίβεια είναι το βασικό…

6 hours ago

This website uses cookies.