Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση – Συντονισμός Δράσης STOP στα Χημικά

Ενημερώνουμε για την αλλαγή χώρου για τη προγραμματισμένη συζήτηση συντονισμού δράσεων, γύρω από το ζήτημα ρίψης τοξικών αποβλήτων.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στις 19.00, στην αίθουσα του ΤΕΕ, λόγω έκτακτου Δημοτικού συμβουλίου. Καλούμε τους πολίτες των Χανίων να συμμετάσχουν μαζικά στη συζήτηση για το  συντονισμό των δράσεων μας.

Η συζήτηση θα κινηθεί σε μια σύντομη ενημέρωση  κυρίως όμως γύρω από το συντονισμό δράσεων και την διοργάνωση πρωτοβουλιών για το ζήτημα αυτό. Προσδοκάμε λοιπόν η κάθε συλλογικότητα, φορέας ή πολίτης που θα προσέλθει στη συζήτηση, να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ-ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Τζάκρη: Κατέθεσα φάκελο Κασσελάκη με 87 υπογραφές, όσοι είναι και αυτοί που τον ανέτρεψαν – Γεροβασίλη: Δεν υπάρχουν υποψήφιοι δια αντιπροσώπων

Εξαιρετικά μεγάλη ένταση επικρατεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν λίγο η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε στο…

41 mins ago

Χανιά: Ο δικηγόρος Δημήτρης Φουράκης εξηγεί για ποιους ακριβώς λόγους απελάθηκαν οι δύο Τούρκοι μουσικοί

Σοκ προκάλεσε η απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα δύο μελών του μουσικού συγκροτήματος Grup Yorum, που…

42 mins ago

Σοκ στο Ηράκλειο: Στην εντατική πέντε άνθρωποι – Μπαργούμαν τους κέρασε καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά σε μπαρ ξενοδοχείου

Ένα αδιανόητο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι γιατροί των δύο νοσοκομείων…

1 hour ago

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας – Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης στις 12 Οκτωβρίου θα έκλεινε τα 100 του χρόνια | Βίντεο

Πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο μεγάλος Ελληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας. Η ειρωνεία είναι ότι από τις…

3 hours ago

ΗΠΑ: Πιθανή η πρόκληση πυρηνικού όλεθρου από το Ισραήλ

Δεν είναι καθόλου απίθανο το εφιαλτικό σενάριο ενός πυρηνικού όλεθρου στην Μέση Ανατολή, καθώς οι ΗΠΑ παραδέχονται…

3 hours ago

Νίκος Πλακιάς: «Όσο υπάρχει το αντίτιμο δεν θα πάω στη συναυλία» – «Δε μας χωρίζει τίποτα, ο πόνος είναι κοινός. Στα δικαστήρια θα μας βρουν όλους ενωμένους»

«Δεν έκανα κανένα βήμα πίσω. Εφόσον οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι η συναυλία τηρεί όλες τις προϋποθέσεις,…

3 hours ago

This website uses cookies.