ΤΟΠΙΚΑ

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου ο 63χρονος καθηγητής για την σεξουαλική κακοποίηση

Με τις κατηγορίες του βιασμού υπό την έννοια του εξαναγκασμού σε ανοχή γενετήσιας πράξης ετεροαυνανισμού με τη χρήση σωματικής βίας και αλλά και της κατάχρησης ανηλίκου νεότερου των 12 ετών σε γενετήσια πράξη, το οποίο έχουν εμπιστευτεί στο δράστη για να τον επιβλέπει έστω και προσωρινά, βρίσκεται αντιμέτωπος ο 63χρονος συνταξιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής, στο Ηράκλειο.

Πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες ο 63χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αποτρόπαια του αποδίδονται σε βάρος ανήλικων παιδιών που ανήκαν ακόμα και στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Την ίδια ώρα, η εμπλοκή του συγκεκριμένου προσώπου σε μία τόσο φρικώδη υπόθεση, έχει προκαλέσει τεράστια έκπληξη σε όσους τον γνωρίζουν καθώς περιγράφουν με τα καλύτερα λόγια  το προφίλ του, την γενικότερη συμπεριφορά του και τη διαδρομή του. Όπως λένε, αναμένουν με μεγάλη αγωνία τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης και την ποινική μεταχείριση του 63χρονου.

Την υπόθεση χειρίστηκε η Ασφάλεια Ηρακλείου κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας και οι καταγγελίες αφορούν έξι περιπτώσεις ανηλίκων, ωστόσο για τις πέντε υπάρχει παραγραφή. Οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά να υπάρξει δημοσιοποίηση των στοιχείων του 63χρονου για το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν και άλλες καταγγελίες δεδομένης και της ιδιότητας που είχε και της ενασχόλησης του με παιδιά.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

«Τους βρήκαμε!» – Επιστήμονες ετοιμάζονται να ανακοινώσουν επίσημα την ύπαρξη των εξωγήινων

Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι, και εάν ναι, πότε έρχονται; Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα έρχεται να…

2 hours ago

Το πολιτικό λάθος που ακούει στο όνομα Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου

Του Γιώργου Λακόπουλου Σημασία δεν είχε τι είπε, αλλά ότι το είπε λίγες ώρες πριν…

6 hours ago

Το σκοτεινό χρήμα κατακλύζει τα ταμεία της εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις

Πριν η Kamala Harris γίνει αντιπρόεδρος, είχε μία σαφή θέση όσον αφορά τις οργανώσεις που…

6 hours ago

Στην κοινή συνεδρίαση υποεπιτροπών της ΚΣ του ΝΑΤΟ η Σέβη Βολουδάκη

Η Βουλευτής Χανίων, Σέβη Βολουδάκη, ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην ΚΣ ΝΑΤΟ, συμμετείχε σήμερα στην κοινή…

8 hours ago

Το Παιδικό Εργαστήρι -Τα Πάνω Κάτω Ήρθαν-, στο Πολύκεντρο Βουκολιών

Ο Δήμος Πλατανιά και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε Χανίων διοργανώνουν…

8 hours ago

Ν. Συριγωνάκης: Απαραίτητο να δημιουργηθούν δύο χώροι προσωρινής φιλοξενίας, ένας στη δυτική και ένας στην ανατολική Κρήτη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του το αυξανόμενο πρόβλημα των μεταναστευτικών…

8 hours ago

This website uses cookies.