ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση με αλυσοπρίονο: Σκηνές θρίλερ περιέγραψε στη δίκη ο δικαστικός επιμελητής

Καταδικαστική απόφαση εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε βάρος του 42χρονου που κατηγορείται ότι καταδίωκε με αλυσοπρίονο δικαστικό επιμελητή μετά την επίδοση εξώδικου για λογαριασμό τραπέζης.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή και την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η ποινή είναι μετατρέψιμη προς 10 ευρώ την ημέρα, σε 5ετη χρονικό ορίζοντα αποπληρωμής.

Περιέγραψαν σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ

Τόσο o 55χρονος όσο και η σύζυγος τους περιέγραψαν με πολύ παραστατικό τρόπο τα όσα εκτιλύχθηκαν, κάνοντας λόγο για “σκηνές παράνοιας” με τον 42χρονο να τους καταδιώκει με το αλυσοπρίονο και να απειλεί πως θα τους “καθαρίσει”.

Αυτό που ένιωσαν, όπως περιέγραψαν, ήταν τρόμος και την ανάγκη να διαφύγουν! Ευτυχώς, όπως ανέφερε ο 55χρονος, οδηγούσαν ένα αυτοκίνητο τύπου jeep, και κατάφεραν να διαφύγουν, σε διαφορετική περίπτωση που είχαν κάποιο αυτοκίνητο μικρού κυβισμού, θα είχαν εγκλωβιστεί…

Το ιστορικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν 55χρονος δικαστικός επιμελητής μετέβη σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, προκειμένου να επιδώσει ένα εξώδικο για λογαριασμό τραπέζης που αφορούσε το ποσό των 90 ευρώ για μια θυρίδα του 42χρονου. Σημειώνουμε ότι με άλλες αναφορές ο δικαστικός επιμελητής παρέδωσε κατασχετήριο για ακίνητο.

Έπειτα, όπως περιέγραψαν τόσο ο 55χρονος όσο και η σύζυγος του που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί του, ακολούθησαν στιγμές τρόμου για το ζευγάρι.

Ο 42χρονος άνδρας σε κατάσταση αμόκ άρχισε να τους καταδιώκει κλείνοντάς τους τον δρόμο 3 φορές με το αυτοκίνητό του, μέχρι που πήρε ένα αλυσοπρίονο κι άρχισε να τους καταδιώκει, με τον δικαστικό επιμελητή να αναγκάζεται να κάνει οπισθοπορία προκειμένου να αλλάξει κατεύθυνση και να απομακρυνθεί από το σημείο.

Με πληροφορίες από cretalive.gr, neakriti.gr

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο Βασίλης Οικονόμου έπαυσε τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου – Εμπλέκεται σε υπόθεση ξεπλύματος και trafficking

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βασίλη Οικονόμου παύθηκε από τα καθήκοντά του, καθώς το όνομά του…

3 hours ago

12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων: Δωρεάν εργαστήρια και masterclasses

Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα που προσφέρεται με…

3 hours ago

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Μάλεμε, στα Χανιά. Σύμφωνα…

3 hours ago

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στις επόμενες εκλογές δε θα είναι πράσινη μόνο η Κρήτη αλλά η μισή Ελλάδα»

Στο Ηράκλειο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Λίγες ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ,…

3 hours ago

Sex Roulette: Ανησυχία από τo νέο challenge στο ΤikTok – Ανήλικοι κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις και «χάνουν» όσες μείνουν έγκυες

Νέα επικίνδυνη μόδα εμφανίστηκε στο TikTok προκαλώντας πονοκέφαλο σε γονείς και υγειονομικές αρχές στην Ευρώπη, μιας και…

3 hours ago

Ξεσπάει ο Νίκος Πλακιάς για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€

Την αντίθεσή του για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου σε μια…

3 hours ago

This website uses cookies.