Επαφές δημάρχου Χανίων με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα για την προώθηση ζητημάτων του Δήμου

Σειρά συναντήσεων και επαφών με κυβερνητικούς παράγοντες είχε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, κατά την διάρκεια παραμονής του στην Αθήνα την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Αυγούστου, με στόχο την προώθηση και επίλυση σημαντικών ζητημάτων του Δήμου Χανίων. 
Ειδικότερα την Πέμπτη, ο Δήμαρχος Χανίων, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ειδικό του Συνεργάτη, κ. Ι. Βόρδο, είχε συναντήσεις κατά σειρά:
1) με την Ειδική Γραμματέα του ΕΣΠΑ κα Ζαμπελιάδου, για το θέμα της χρηματοδότησης του έργου του Ποδηλατοδρομίου στο Ακρωτήρι.
2)  με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων, για το θέμα της παραχώρησης της κυριότητας στον Δήμο Χανίων, της έκτασης των Αγίων Αποστόλων και της πισίνας του πρώην ξενοδοχείου  «Ξενία».
3) με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παν. Μπιτσαξή, για το θέμα της ολοκλήρωσης του έργου του Ποδηλατοδρομίου και της λειτουργίας του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι
4) με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας, κ. Παν. Μπεγλίτη, για το θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο Δήμο Χανίων.

Tην Παρασκευη, ο Δήμαρχος συναντήθηκε:
1) με τον Γενικό Δ/ντή του Υπουργείου Οικονομικών για οικονομικά θέματα του Δήμου
2) με τον Υπουργό Υποδομών κ. Γ. Ραγκούση και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Γ. Οικονομίδη για το θέμα του Παλαιού Τελωνείου.
3) με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Αντωνόπουλο, όπου συζήτησαν το θέμα της ρύθμιση των δανείων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.).
4) με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδη, από τον οποίο ζήτησε την πρόσθετη χρηματοδότηση έργων του Δήμου Χανίων
5) με την Ειδική Γραμματέα του Υπουργού Υγείας, κα. Λ. Καραβία, με αντικείμενο την χρηματοδότηση της κατεδάφισης του Παλιού Νοσοκομείου και την ανέγερση του Κέντρου Υγείας και
6) με τον πρόεδρο του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων κ. Κερχουλά, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων στο Δήμο Χανίων,  μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Αναβλήθηκε η δίκη για το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στις Βρύσες – Τί είπε το θύμα και η δικηγόρος της

Νέα αναβολή πήρε η δίκη για το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε χώρα στις…

3 hours ago

Χανιά: Τι λένε οι δύο γιοι του ιερέα που κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου του

Μια δήλωση με την οποία εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στη Δικαιοσύνη και την αντίθεσή τους…

3 hours ago

Στους “πατέρες” του microRNA το Νόμπελ Ιατρικής

Οι Αμερικανοί Victor Ambros (Βίκτορ Αμπρος) και Gary Ruvkun (Γκάρι Ράβκιν) τιμήθηκαν με το Νόμπελ Ιατρικής για…

7 hours ago

Το δημογραφικό, η υπογεννητικότητα και η «μικρότερη» Ελλάδα – Τα απογοητευτικά στοιχεία για το μέλλον

Το δημογραφικό απασχολεί την Ελλάδα και αναμένεται να αποτελεί πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα περισσότερο τα επόμενα…

7 hours ago

Ερντογάν: Όπως η ανθρωπότητα σταμάτησε τον Χίτλερ, έτσι θα σταματήσει και τον Νετανιάχου

Το μήνυμα ότι «το Ισραήλ αργά ή γρήγορα θα πληρώσει το τίμημα της γενοκτονίας που…

7 hours ago

Νίκος Ανδρουλάκης: Το στοίχημα είναι οι εθνικές εκλογές, δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ηθική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που έκοψε πρώτος το νήμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με αξιόλογη…

8 hours ago

This website uses cookies.