Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Επιθεώρηση εργασιών σε αθλητικές υποδομές του Δήμου Χανίων από τον Δήμαρχο, Μ. Σκουλάκη

Την εξέλιξη των εργασιών στο πλαίσιο του έργου “Αναβάθμιση αθλητικών υποδομών από το Δήμο Χανίων” επιθεώρησε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Δημήτρη Λειψάκη, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Νάνσυ Αγγελάκη, καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες.

 “Ως Δημοτική αρχή προχωράμε στην ανακατασκευή και αναβάθμιση μιας σειράς δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, σε όλες τις δημοτικές ενότητες”, τόνισε σε δήλωση του από το Δημοτικό Γήπεδο Νεροκούρου ο κ. Σκουλάκης, προσθέτοντας ότι «τα έργα αυτά, αποτελούν μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος μας για τη στήριξη των αναγκών άθλησης και ψυχαγωγίας της νεολαίας, σε όλο το εύρος του Δήμου μας».

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων, ο προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται σε 330.000 € με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους του Δήμου Χανίων, περιλαμβάνονται εργασίες αναβάθμισης στους εξής δημοτικούς αθλητικούς χώρους:

• Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μοναχής Ελιάς

• Αθλητικό Κέντρο Χαροδιάς Περιβολίων

• Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Σούδας

• Δημοτικό Γήπεδο Νεροκούρου

• Δημοτικό Αθλητικο Κεντρο “Παλιας Ηλεκτρικης” Χανίων

• Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κλαδισού

• Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αγίων Αποστόλων

• Αθλητικές εγκαταστάσεις “Beach Volley” Ν. Κυδωνίας

• Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Καθιανών

Σημειώνεται ότι ήδη κατά το προηγούμενο διάστημα υλοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, όπως η ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, ώστε να φιλοξενεί αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων, η ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Αγίας Μαρίνας, η ανακατασκευή των γηπέδων Αντισφαίρισης στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, η τοποθέτηση ηλιακών σωμάτων σε όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου, ενώ η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προχωρά και στην εκπόνηση μελετών για την αναβάθμιση των δημοτικών γηπέδων Βαρυπέτρου και Στερνών.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Χανιά: Εγκαινιάζεται η έκθεση σύγχρονης τέχνης της Barbara Knight

Η Αίθουσα Τέχνης Match More σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων Ελαιουργείον και το εικαστικό πρόγραμμα ΧΑΝΙaRT-2024 παρουσιάζουν…

53 mins ago

Ζάκυνθος: Το νησί καιγόταν αλλά αυτόι συνέχιζαν το γλέντι στο πανηγύρι

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στα social media που δείχνει τη μεγάλη φωτιά στην Ζάκυνθο να «καταπίνει» στρέμματα…

54 mins ago

Η Καίτη Αρετάκη «πέταξε» για την αιωνιότητα για να συναντήσει τον πατέρα της «Καπετάν Σφακιανό»

Για την αιωνιότητα ταξιδεύει από το Σάββατο η ψυχή της Αικατερίνης (Καίτης) Αρετάκη - Παπαδομιχελάκη,…

58 mins ago

«SOS Τροχαία Εγκλήματα»: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη

ΗΕλλάδα με 621 θανάτους το 2023 από τροχαία κατατάσσεται στην 26η θέση ανάμεσα σε 32 αναφερόμενες χώρες στους νεκρούς…

1 hour ago

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για πρόεδρος και η Μιλένα Αποστολάκη

Συνεχίζεται ο χορός των υποψηφιοτήτων μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Νίκος…

1 hour ago

Η γιορτή του Αγίου Υακίνθου, του Κρητικού Άγιου του Έρωτα, στο δάσος του Ψηλορείτη

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια κατανυκτική λειτουργία προς τιμήν του Αγίου…

1 hour ago

This website uses cookies.