Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Επιμένει ο Πολάκης παρά τη συγγνώμη Κασσελάκη: Δεν παίρνω ούτε λέξη πίσω από όσα είπα στη Συρεγγέλα

Αμετανόητος παραμένει ο Παύλος Πολάκης παρά τον σάλο που έχει προκαλέσει η επίθεσή του στον τηλεοπτικό αέρα κατά της γραμματέως της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Συρεγγέλα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να της ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του βουλευτή του κόμματός του.

«Ούτε λέξη πίσω δεν παίρνω για αυτά που είπα στην κυρία Συρεγγέλα», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφερόμενος στην προχθεσινή παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Attica.

«Η πρόβα τζενεράλε του υπουργείου Υγείας, του υπουργείου Εργασίας και της ΝΔ για το πέταγμα, εκτός ασφαλιστικής κάλυψης στη συνταγογράφηση φαρμάκων και στην διενέργεια εξετάσεων στις δημόσιες δομές, απέτυχε οικτρά. Όπως είχα πει από το πρώτο βράδυ, ουσιαστικά αυτό, που έκαναν προχθές και έγινε η όλη ιστορία, ήτανε να δώσουν χαρακτηριστικά μη ενεργού ΑΜΚΑ, σε όλους τους ανασφάλιστους πολίτες. Έτσι έβγαλαν εκτός της δυνατότητας να συνταγογραφούν αυτοί οι συμπολίτες μας φάρμακα ή εξετάσεις και από τους γιατρούς των δημοσίων δομών υγείας», είπε.

Σύμφωνα με τον κύριο Πολάκη, «με το τσουνάμι που ξεσηκώθηκε από τις αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα, ειδικά μετά την παρέμβασή μου στην βραδινή εκπομπή στο Attica, αναγκάστηκαν σαν τους λαδωμένους ποντικούς, να το πάρουν πίσω. Οπότε, ούτε λέξη πίσω δεν παίρνω γι αυτά που είπα στην κυρία Συρεγγέλα, η οποία μίλαγε πάνω μου, με αγενέστατο τρόπο, για να μη με αφήσει να μιλήσω, και η οποία δεν ήξερε το αντικείμενο καν γιατί κουβεντιάζαμε. Αλλά της είχαν δώσει εντολή: Μην αφήσεις τον Πολάκη να μιλήσει» υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» στα Χανιά: Επίκαιρη όσο ποτέ η πάλη για τον σοσιαλισμό, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης

Άνθρωποι κάθε ηλικίας συμμετείχαν, χθες Παρασκευή, στην πρώτη μέρα των εκδηλώσεων του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ…

6 mins ago

Νομικός σύμβουλος Κασσελάκη: Μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για ακύρωση των αποφάσεων της ΚΕ και της ΠΓ

Τους λόγους που καθίσταται άκυρο το ψήφισμα για την πρόταση της άρσης της εμπιστοσύνης στο…

17 mins ago

Laser τελευταίας γενιάς για το γλαύκωμα απέκτησε το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Την απόκτηση ενός τελευταίας γενιάς μηχανήματος Laser (SLT – LASER) για θεραπεία γλαυκώματος για πρώτη…

27 mins ago

Γυναίκες και παιδιά μεταξύ των 51 μεταναστών που διασώθηκαν νότια του Ηρακλείου

Μια ακόμη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στη Νότια Κρήτη και συγκεκριμένα…

36 mins ago

Κουτσούμπας από ΔΕΘ: “Η κυβέρνηση έχει στρατηγικό αντίπαλο της, στο πολιτικό επίπεδο, το ΚΚΕ”

"Παραπλανητική" χαρακτήρισε την άποψη, ότι η κυβέρνηση "παίζει χωρίς αντίπαλο" ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ,…

47 mins ago

Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη ΔΕΘ: Πράξεις, όχι λόγια!

Ο απολογισμός του Έργου της Πλεύσης Ελευθερίας, τους 14 μήνες της πρώτης Κοινοβουλευτικής της παρουσίας…

57 mins ago

This website uses cookies.