ΤΟΠΙΚΑ

«Επιμελητήριο με Μέλλον»: Ιδρύθηκε στα Ταμπακαριά ο νέος επιμελητηριακός συνδυασμός Χανιωτών επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Αντώνη Ροκάκη | Φωτός+Βίντεο

Περισσότεροι από 100 επιχειρηματίες από τα Χανιά συγκεντρώθηκαν στα Ταμπακαριά και ίδρυσαν το νέο συνδυασμό «Επιμελητήριο με Μέλλον». Ο συνδυασμός, με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνη Ροκάκη, θέτει ως στόχο την ανάδειξη της καλύτερης δυνατής ηγεσίας για το Επιμελητήριο και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της ιδρυτικής εκδήλωσης, οι επιχειρηματίες συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και άρχισαν να διαμορφώνουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της επιχειρηματικότητας στα Χανιά. Ο Αντώνης Ροκάκης τόνισε τη σημασία της συνεργασίας και της συνέπειας για την επίτευξη των στόχων του συνδυασμού.

Πιο αναλυτικά, κι όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Σήμερα, στα Ταμπακαριά της Χαλέπας, σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Επιχειρηματικότητας των Χανίων, περισσότεροι από 100 επιχειρηματίες της περιφερειακής ενότητας ίδρυσαν με ενθουσιασμό το νέο τους συνδυασμό με την ονομασία «Επιμελητήριο με Μέλλον». Η ονομασία του συνδυασμού υπογράφεται από το στρατηγικό τρίπτυχο-σύνθημα που πρεσβεύει τις δεσμεύσεις των επιχειρηματιών απέναντι στους χιλιάδες συναδέλφους τους: «Σχέδιο-Συνέπεια-Διεκδίκηση».

Κατά τη διάρκεια της ιδρυτικής εκδήλωσης, η οποία διοργανώθηκε λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη πρώτη τους συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων, οι επιχειρηματίες του «δεύτερου κύματος» του διαρκώς διευρυνόμενου συνδυασμού (οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του Επιμελητηρίου κλείνουν τις επόμενες ημέρες) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά για τα επίκαιρα και πιεστικά προβλήματα του Εμπορίου, του Τουρισμού, της Μεταποίησης και των Υπηρεσιών. Μαζί, ξεκίνησαν ήδη να διαμορφώνουν συλλογικά τις προτάσεις του συνδυασμού τους για το Μέλλον της Χανιώτικης Επιχειρηματικότητας, τις οποίες θα παρουσιάσουν σύντομα δημόσια στους συναδέλφους τους.

Ο κ. Αντώνης Ροκάκης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων και επικεφαλής στις επερχόμενες εκλογές του νέου συνδυασμού «Επιμελητήριο με Μέλλον», κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην ιδρυτική συνάντηση σημείωσε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να συνεργάζομαι με τόσους πολλούς δυναμικούς και καταξιωμένους επιχειρηματίες του τόπου μας, με τους οποίους μοιράζομαι κοινές αξίες, ιδέες και αγώνες για το Αναπτυξιακό του Μέλλον.

Όλοι μαζί ενωμένοι κάνουμε σήμερα ακόμα ένα βήμα μπροστά και ιδρύουμε το νέο συνδυασμό μας «Επιμελητήριο με Μέλλον». Πριν μερικά χρόνια, ηγήθηκα εκτάκτως ενός Επιμελητηριακού συνδυασμού που δεν δημιούργησα μόνος μου. Μου ζητήθηκε από συναδέλφους του συγκεκριμένου συνδυασμού να ηγηθώ προσωπικά, εξαιτίας απρόβλεπτων διαδικαστικών λόγων, λίγες μόνο ημέρες πριν τις προηγούμενες Επιμελητηριακές εκλογές.

Σήμερα, έχω την τιμή να συντονίζω μια νέα μαχητική επιχειρηματική σύνθεση, η οποία ενώνει πολλούς νέους συναδέλφους, στο πλευρό έμπειρων συνεργατών στην τελευταία διοίκηση. Στρατηγικός στόχος του νέου συνδυασμού είναι η ανάδειξη της καλύτερης δυνατής ηγεσίας για να αναμετρηθεί με τα κρίσιμα προβλήματα της Επιχειρηματικότητας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε λύσει – ούτε και θα μπορούσαμε – όλα τα σημαντικά προβλήματα. Έχουμε όμως δουλέψει και πετύχει ήδη αρκετά, ενώ οφείλουμε να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα. Αξίζει να ολοκληρώσουμε με συνέπεια το στρατηγικό μας σχέδιο και να διεκδικήσουμε με συνέπεια το Μέλλον των Χανίων. Σύντομα θα μας κρίνουν οι συνάδελφοι».    

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κοτζιάς: Δεν μπορώ να βλέπω Αντώναρο και Σπηλιωτόπουλο να λένε την Αριστερά «χουντική»

Σφοδρή επίθεση στα δυο – προερχόμενα από την Ν.Δ- στελέχη που βρίσκονται στο επιτελείο του Στέφανου…

2 hours ago

Τραγωδία στα Χανιά: 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε πηγάδι

Τραγικό τέλος στην αναζητήση 65χρονου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι στην περιοχή του…

2 hours ago

Δυο φαμίλιες, μια εγκληματική οργάνωση και …επώνυμοι πελάτες για τις …κόκες

Το νέο «αίμα» των εγκληματικών ομάδων διακίνησης κόκας στο Ηράκλειο επιχειρεί να «χτυπήσει» η Δίωξη Ναρκωτικών…

2 hours ago

Το Ιράν απειλεί ότι θα «τινάξει στον αέρα» πετρελαϊκές εγκαταστάσεις σε όλη την Μέση Ανατολή! Πώς εμπλέκεται η Ελλάδα

Τη στιγμή που στο Ισραήλ δείχνουν να «στοχεύουν» ως μέρος της «απάντησής» τους τις ενεργοπαραγωγικές υποδομές του Ιράν,…

6 hours ago

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χανίων με την οδό Κυδωνίας

Συνεχίζονται εργασίες από τον Δήμο Χανίων, για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου σε σημεία που…

6 hours ago

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ: «Η Ελλάδα στηρίζει τον λαό του Ισραήλ» – Στην πρώτη γραμμή το σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων από τον Λίβανο

Τις πολλαπλές συνέπειες που μπορεί να έχουν και για τη χώρα μας οι ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή χαρτογραφεί η κυβέρνηση. Συνεδρίασε…

6 hours ago

This website uses cookies.