Επιτόπια Αυτοψία του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, στο Θεατράκι των Λενταριανών

Εκπόνηση Τεχνικής Μελέτης για την Ανάδειξη του

Τεχνική μελέτη θα εκπονηθεί άμεσα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, προκειμένου να διαπιστωθούν οι τεχνικές παρεμβάσεις και οι οικονομικές παράμετροι, που κρίνονται απαραίτητες για τη λειτουργία του Θεάτρου, που βρίσκεται στις Εργατικές Κατοικίες της συνοικίας των Λενταριανών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του σήμερα, Παρασκευή 9/9/2011 το πρωί, στο σημείο ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, τον ειδικό συνεργάτη του, Γιάννη Βόρδο, τον Διευθυντή της ΔΕΗ Χανίων, Μανώλη Κουφάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενημερώθηκε για τις δυνατότητες που υπάρχουν, προκειμένου να αναδειχθεί το εν λόγω Θέατρο σε χώρο πολιτισμού, όπου θα μπορούν να φιλοξενούνται δεκάδες εκδηλώσεις.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Χανίων ενημερώθηκε από τον πολιτικό μηχανικό των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, Μανώλη Πουλή, για τη δυνατότητα ανάδειξης του Θεάτρου, μέσω μιας σειράς ήπιων παρεμβάσεων, όπως: αποκατάσταση ακουστικής, δημιουργία διαζωμάτων, αύξηση χωρητικότητας, δημιουργία σκηνής, διαδρόμου κίνησης για ΑμΕΑ, κ.α.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της επίσκεψης εξετάστηκε η ανάδειξη του άλσους της περιοχής, με τη δημιουργία χώρων σκίασης, δενδροφύτευση, δημιουργία ζώνης πυροπροστασίας, καθώς επίσης και το ενδεχόμενο χωροθέτησης πάρκινγκ, που θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες του Θεάτρου.

Επίσης, αποφασίστηκε η μετατόπιση στύλου της ΔΕΗ, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αλ. Παπανασταστασίου και Λυκοβαρδή, αφού εκτελεστούν οι απαραίτητες προεργασίες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων.

Τέλος, ο Δήμαρχος Χανίων είχε συνάντηση με τα μέλη του Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Λενταριανών, κατά τη διάρκεια της οποίας του έθεσαν τα αιτήματα τους για τα ζητήματα, που τους απασχολούν.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ – Στη ΜΕΘ νεαρός αναβάτης

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (2/10) στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου…

3 mins ago

Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων: Δεύτερη μέρα / 13 Οκτωβρίου με τον Νίκος Κυπουργό

Ο Νίκος Κυπουργός γεννήθηκε στην Aθήνα το 1952. Σπούδασε Θεωρητικά της μουσικής και σύγχρονες τεχνικές…

11 mins ago

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης μέχρι τις 10 Οκτώβρη στο Ωδείο Χανίων – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον σκηνοθέτη Μάνο Βαβαδάκη, μετά την πετυχημένη «Πανώρια» του…

12 mins ago

Όταν η βία στα σχολεία γίνεται content για τα social media

Του Γιάννη Αγγελάκη Θα πρέπει λίγο να σκεφτούμε τα πράγματα ως έχουν. Τα περιστατικά βίας…

26 mins ago

Πολάκης: Είναι και δικό μου λάθος ο Κασσελάκης | Βίντεο

Τους λόγους που τον ώθησαν στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία…

1 hour ago

Ιωνάς Καρούσης: «Γεννήθηκε στο Ισραήλ. Ήταν μοναχοπαίδι, το καλύτερο παιδί που υπάρχει – Τον γάζωσαν με τέσσερις σφαίρες στο στήθος»

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 26χρονου Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στον…

1 hour ago

This website uses cookies.