Μια ξεχωριστή εσπερίδα αφιερωμένη στην ανάδειξη της ποιότητας και ανωτερότητας του κρητικού μελιού διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Χανίων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 18:00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ).
Διακεκριμένοι ομιλητές και θέματα
Στην εσπερίδα θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου:
✔ Δέσποινα Κατσουλάκη, Κτηνίατρος, Επόπτης Μελισσοκομίας ΜΚ Χανίων
✔ Μανώλης Καρπαδάκης, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης
✔ Λευτέρης Αλυσσανδράκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Γεωπονίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
✔ Έλια Ψυλλάκη, Καθηγήτρια Υδατικής Χημείας, Πολυτεχνείο Κρήτης
✔ Dr. Αλέκος Στεφανάκης, Κτηνίατρος
Γευσιγνωσία κρητικού μελιού
Μετά το πέρας των ομιλιών, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να γνωρίσει από κοντά διάφορες ποικιλίες μελιού, μέσα από μια ξεχωριστή γευσιγνωσία, όπου θα διανεμηθούν δείγματα.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε καταναλωτές, παραγωγούς και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την διατροφική αξία και μοναδικότητα του κρητικού μελιού.