ΤΟΠΙΚΑ

Ευτ. Δαμιανάκης: Θα προτιμούσα να γίνει ένας χώρος πολιτισμού στα κτίρια στο Λόφο Καστέλι

Δεν υπάρχουν νομικά περιθώρια αμφισβήτησης, είπε ο Ευτύχης Δαμιανάκης, επικεφαλής της παράταξης “Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά” στη συζήτηση για την κατάληψη Rosa Nera και το τι πρέπει να γίνει με τα κτίρια στο Λόφο Καστέλι. Πάντως, σημείωσε, θα προτιμούσε να μη γίνει ξενοδοχείο στη συγκεκριμένη θέση αλλά χώρος πολιτισμού.

Είπε ο κ. Δαμιανάκης:

Με κάλυψε απόλυτα η τοποθέτηση του Δημάρχου αναφορικά με το νομικό σκέλος και το σκέλος της ιδιοκτησίας. Νομικά δεν μπορεί να υπάρξει κανένας τρόπος αμφισβήτησης αυτής της ιστορίας.

Με σεβασμό και στις δικές σας δράσεις το δημοτικό συμβούλιο δε μπορεί να πάρει απόφαση για ξένη περιουσία. Αν με ρωτήσετε προσωπικά και ανεξαρτήτως της κατάληψης που έχει γίνει από εσάς εάν θα ήθελα να γίνει ξενοδοχείο, εγώ θα σας έλεγα ότι προτιμώ να γίνει ένας χώρος πολιτισμού.

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας – Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης στις 12 Οκτωβρίου θα έκλεινε τα 100 του χρόνια | Βίντεο

Πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο μεγάλος Ελληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας. Η ειρωνεία είναι ότι από τις…

1 hour ago

ΗΠΑ: Πιθανή η πρόκληση πυρηνικού όλεθρου από το Ισραήλ

Δεν είναι καθόλου απίθανο το εφιαλτικό σενάριο ενός πυρηνικού όλεθρου στην Μέση Ανατολή, καθώς οι ΗΠΑ παραδέχονται…

1 hour ago

Νίκος Πλακιάς: «Όσο υπάρχει το αντίτιμο δεν θα πάω στη συναυλία» – «Δε μας χωρίζει τίποτα, ο πόνος είναι κοινός. Στα δικαστήρια θα μας βρουν όλους ενωμένους»

«Δεν έκανα κανένα βήμα πίσω. Εφόσον οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι η συναυλία τηρεί όλες τις προϋποθέσεις,…

1 hour ago

Το κόλπο γκρόσο γνωστού κρητικού επιχειρηματία – Πάνω από 20 εκατ. ευρώ ο κρυφός τζίρος

«Πάρτι» φοροδιαφυγής είχε στήσει επιχειρηματίας από την Κρήτη στο οποίο συμμετείχαν ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται…

1 hour ago

Νέες αφίξεις μεταναστών στη Γαύδο: Ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια νέα σειρά επιχειρήσεων διάσωσης μεταναστών στα ανοιχτά της Γαύδου, με τον…

2 hours ago

Σοκαριστικό βίντεο από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στις Βρύσες Αποκορώνου

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου 2024,…

2 hours ago

This website uses cookies.