Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Ε.Π.Κ.Κρήτης: “Κανένα πρόβλημα για τους δανειολήπτες που αποχώρησαν από την (ΕΕΚΕ / Παρ. ΧΑΝΙΩΝ)”

Με  αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Παρ. Χανίων ( ΕΕΚΕ / Παρ ΧΑΝΙΩΝ), και την διαγραφή από το σωματείο  αυτό 120 μελών της η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, σε σχετική ανακοίνωσή της τονίζει:

1. – Tα όσα διαδραματίζονται στο εσωτερικό, της εν λόγω ΄Ένωσης ,Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Παρ. Χανίων, αφορά  μόνο  το Διοικητικό Συμβούλιο της και τα ενεργά μέλη της ,βάσει νόμου  περί Ενώσεων -Σωματείων και του Καταστατικού  της.

2.-Η ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, είναι μία ανεξάρτητη Πιστοποιημένη ΄Ένωση από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (Αρ.Μητρώου 35 ) και ουδεμία νομική σχέση ή σχέση συνεργασίας διατηρεί με την εν λόγω ΄Ένωση.

3.-Επειδή πολλοί πολίτες (δανειολήπτες) στα Χανιά, έντρομοι ,  ενταγμένοι  στο ν.Κατσέλη-Σταθάκη επικοινωνούν  με την ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , αναζητώντας πληροφορίες από εμάς , σχετικά με δανειακές υποθέσεις τους. εμείς λέμε, ότι θα πρέπει να απευθύνονται  πλέον στους εντολοδόχους δικηγόρους τους  ,που έχουν αναλάβει την υπόθεσή τους.

4.- Η ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δηλώνει παρούσα, να διαχειριστεί ενημερωτικά και καθηγητικά , κάθε ανησυχούντα  Χανιώτη δανειολήπτη, ο οποίος έχει εμπιστευτεί υπόθεσή του στο Προεδρείο  του Εργατικού Κέντρου Χανίων που έχει διοριστεί από την Διοίκηση της Ε.Ε.Κ.Ε.  να λειτουργεί το Παράρτημα των Χανίων.

Τέλος, ως πιστοποιημένη ΄Ένωση Καταναλωτών Κρήτης, καλούμε τους καταναλωτές, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, και επιθυμούν ρύθμιση,είτε να επισκεφθούν τα γραφεία της ΄Ένωσης,  καθημερινά ,από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00 – 13.00,  ή να επικοινωνήσουν μαζί μας:

Δ/νση: Πλατ.1866 αρ.2   731 00 Χανιά Λακέρδας 11 Ιεράπετρα.

Τηλ. : 282109266 -2821092306– 2842020140  Φαξ : 2821092306-2842020140

e-mail: epkxan@gmail.com

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα   Μελάκη

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Τζούλιαν Ασάνζ: Ελεύθερος μετά από 14 χρόνια ο ιδρυτής των Wikileaks – Επιστρέφει στην Αυστραλία

Τον δρόμο της επιστροφής στην Αυστραλία είναι πλέον ελεύθερος να πάρει ο Τζούλιαν Ασάνζ, αφού δικαστήριο…

1 hour ago

“Βέλη” Βατσινά για IRIS και POS

Στη Βουλή φέρνει η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Τομέα Αναπτυξης του κόμματος, Ελένη Βατσινά την επείγουσα ανάγκη…

1 hour ago

Εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο Γάζι

Ενημερωτική εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28  Ιουνίου και ώρα 16.00 στην Αίθουσα…

1 hour ago

Οι αγώνες του «Καπετάν Σφακιανού» και ο διαχρονικός κοινωνικός συμβολισμός τους αναβίωσαν στο Αγροτικό Δισκοπωλείο

Στον τόπο του, την Κρήτη, την πατρίδα του που μέχρι πρότινος τον αγνοούσε "επέστρεψε" το…

1 hour ago

Εκτοξεύθηκαν οι τιμές στα καρπούζια και στα πεπόνια – Αυξήσεις έως 390% από το χωράφι στο ράφι

Οι τιμές στα καρπούζια και στα πεπόνια έχουν γίνει απλησίαστες για τους καταναλωτές, με πολλούς εξ αυτών να παραπονιούνται…

1 hour ago

Η ΕΛΣΤΑΤ διαψεύδει το υπουργείο Υγείας: Λιγότεροι γιατροί και νοσηλευτές στα Κέντρα Υγείας – Η εικόνα στην Κρήτη

Μπορεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δηλώνει σε όλους τους τόνους και προς όλες…

1 hour ago

This website uses cookies.