Ζευγάρι καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα αισχροκέρδειας στα Χανιά

Πικρό αποδείχτηκε το γλυκό που θέλησε να απολαύσει, σε ζαχαροπλαστείο στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, ένα ζευγάρι που επικοινώνησε με το flashnews.gr καταγγέλοντας, μια ημέρα μάλιστα μετά τα στοιχεία του ΣΔΟΕ που αποδεικνύουν ότι στα Χανιά σημειώνεται ρεκόρ παρανομιών στα καταστήματα,  ότι έπεσε θύμα αισχροκέρδειας.
Το ζευγάρι,  κάνοντας βόλτα το απόγευμα της Τετάρτης κάθισε σε ένα ζαχαροπλαστείο στο Ενετικό Λιμάνι,  προκειμένου να γευτεί το περίφημο γαλακτομπούρεκο Κανδάνου που μάλιστα είχε ακούσει ότι είναι το σήμα κατατεθέν του καταστήματος.

Αφού το αντρόγυνο απόλαυσε το γλυκό του, ζήτησε ανυποψίαστο το λογαριασμό.

Για τα δύο κομμάτια του γαλακτομπούρεκου τους ζητήθηκε να πληρώσουν 9 ευρώ ποσό που φάνηκε υψηλό στη σύζυγο και έτσι αποφάσισε να δει τον τιμοκατάλογο του καταστήματος μήπως έχει συμβεί κάποιο λάθος.

Όπως ανέφερε στο flashnews.gr η γυναίκα, δημόσια υπάλληλος στο επάγγελμα:

“Όταν ζήτησα τον κατάλογο από μία υπάλληλο, μου είπε να περιμένω λίγο. Ύστερα ήρθε η κοπέλα που μας σέρβιρε και μας λέει δειλά ”εχομε έναν άλλα είναι ακόμα υπό κατασκευή. ”Δεν πείραζει της λέω. Μετά από λίγα λεπτά έρχεται, μου τον δίνει κοιτάζω τι να δω? Η απόδειξη έγραφε 4.50+4.50=9 ευρώ κατάλογος όμως εγραφε”γαλακτομπουρεκο Κανδανου 3.40!”.

Μάλιστα όταν σημείωσε στην υπάλληλο ότι άλλα γραφει ο τιμοκατάλογος και άλλα μας ζητάτε να πληρώσουμε η απάντηση της υπαλλήλου, αφού πρώτα συνεννοήθηκε με κάποιον, ενδεχομένως τον υπεύθυνο, ήταν δεν μπορώ να κάνω κάτι πρέπει να πληρώσετε αυτό που γράφει!”

Το ζευγάρι έφυγε από το κατάστημα πληρώνοντας το αντίτιμο που του ζητήθηκε όμως επιμένοντας ότι έπεσε θύμα αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης.

“Δεν είναι τα χρήματα, είναι η κοροϊδία που μας ενόχλησε” ανέφερε σήμερα το πρωί στο flashnews.gr η καταγγέλουσα που μάλιστα σημείωσε ότι αν κλέβουν εμάς που είμαστε ντόπιοι τότε τί κάνουν στους ξένους, ενώ με οργή απευθυνόμενη στον ιδιοκτήτη τονίζει ότι “εν καιρώ κρίσης, τετοιες απατεωνιές δε χωράνε, κύριε καταστηματάρχα μου, καλυτέρα να το κλείσετε, αν δεν είσαι άξιος να το κρατήσεις! Πόσους άλλους έχεις κοροϊδέψει;”

Η καταγγελία μάλιστα έρχεται μια ημέρα μετά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΣΔΟΕ, ύστερα από ελέγχους που πραγματοποίησε σε τουριστικές περιοχές και τα οποία αποδεικνύουν ότι τα Χανιά έρχονται δεύτερα, μετά το Ρέθυμνο, στη φοροδιαφυγή.

Το συμβάν που μόνο δυσφήμιση μπορεί να αποτελέσει για την πόλη μας πρέπει να προβληματίσει τις αρχές καθώς θα πρέπει με κάθε τρόπο να προφυλάξουμε την τοπική κοινωνία από νοοτροπίες και συμπεριφορές του παρελθόντος που μας μολύνουν και θέτουν σε κίνδυνο κάθε προσπάθεια να βγούμε από την κρίση που βιώνουμε.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα 80…

3 hours ago

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν παρατηρήθηκαν πυκνοί καπνοί στην περιοχή…

3 hours ago

Βιασμός 5χρονου: «Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;» – Τη Δευτέρα η δίκη γονιών και εκπαιδευτικών

«Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια…

4 hours ago

Τσιτσιπάς: Προπονείται ξανά με τον πατέρα του μετά το επεισόδιο μεταξύ τους – «Μου ζήτησε πολλές συγγνώμες, είναι καλό παιδί»

Ο πατέρας του πρωταθλητή τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις τους μετά…

4 hours ago

Σχιζοφρένεια: Εγκρίθηκε το πρώτο φάρμακο για την πάθηση μετά από 30 χρόνια – Δεν μεταβάλλει τα επίπεδα ντοπαμίνης

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ ενέκρινε…

4 hours ago

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην Ελλάδα εκδηλώθηκε αστραπιαία μετά το…

6 hours ago

This website uses cookies.